Artikels Archief van Liedekerke

LIEDEKERKE - Brian De Geest legt eed af in de handen van de voorzitter Etienne Schouppe van de gemeenteraad

2017-16-01_eedaflegging_van_brian_de_geest
 

Op 1 januari 2017 is er een einde gekomen aan het mandaat van Patrick Asselman (Open VLD). Hij wordt opgevolgd door dhr. Brian De Geest. De opvolger heeft na onderzoek van zijn geloofsbrieven de eed afgelegd in de handen van de voorzitter Etienne Schouppe van de gemeenteraad. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
19 jan 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

LIEDEKERKE - Urban Self Defence staat voor een compleet weerbaarheidsconcept: realistische trainingssessies

Liedekerke_urban_self_defence
 

Urban Self Defence staat voor een compleet weerbaarheidsconcept: realistische trainingssessies opgebouwd uit meerdere delen met telkens slechts één doel: het vergroten van jouw kansen bij een hedendaagse straatagressie.

 

Klik hier om meer te lezen

 
18 jan 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

Huldiging vzw De LIEDEKERKSE Pijl

Huldiging_vzw_de_liedekerkse_pijl
 

Ondervoorzitter Gaston Asselman mocht nu zondag 15 januari te Leuven, tijdens de algemene vergadering van de Vlaams-Brabantse afdeling van Wielerbond Vlaanderen, met enige trots het huldigings geschenk in ontvangst nemen voor de perfecte organisatie, door vzw De Liedekerkse Pijl, van het Kampioenschap van België voor aspiranten in augustus j.l. te Liedekerke.

 

Klik hier om meer te lezen

 
18 jan 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

VIVA-SVV start nieuwe kookcursus te LIEDEKERKE

2014-06-11_volwassenenonderwijs_van_viva-svv
 

Het Centrum voor  Volwassenenonderwijs  Module : “PROEF DE WERELD”. In de module "Proef de wereld" brengen zij de buitenlandse keuken. Ze  werken volgens een vast stramien met een hapje, voorgerecht, hoofdgerecht en een dessert uit een bepaald land.

 

Klik hier om meer te lezen

 
16 jan 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

LIEDEKERKE - Jeanne Droeshoudt blaast 102 kaarsjes

2017-13-01_jeanne_droeshoudt__102_jaar__9_a
 

Groot feest in woongemeenschap Lichthove (WZC Sint-Rafaël) Liedekerke op vrijdagnamiddag, 13 januari. Jeanne Droeshoudt vierde samen met het gemeentebestuur en familie en medebewoners haar 102e verjaardag.

 

Klik hier om meer te lezen

 
15 jan 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

LIEDEKERKE - Koninklijke harmonie De Dendergalm galoppeert feestelijk 2017 in

2017-15-01_galoppeert_feestelijk_2017_in
 

De koninklijke harmonie De Dendergalm opent het jaar met een walsend nieuwjaarsconcert op zondag 15/01. Johann Strauss, Franz Von Suppé en Emile Waldteufel schreven prachtige melodieën waarvan een aantal walsen, polka’s, operettes en marsen een streling voor het oor blijven.

 

Klik hier om meer te lezen

 
13 jan 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

LIEDEKERKE - Zwembad Heuvelkouter vanaf 15 januari 2017 ook open op zondag

2017-11-01_
 

Het zwembad Heuvelkouter is voortaan ook open op zondag van 9.00 tot 13.00 uur. Deze regeling komt er door de grootschalige renovatiewerken in het zwembad van Ternat.

 

Klik hier om meer te lezen

 
11 jan 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

LIEDEKERKE - SP.a senioren gaan uit de bol

2017-10-01_sp
 

Dinsdag gingen de SP.a senioren van Liedekerke opnieuw uit de bol. Na een deugddoende middagmaal gingen de beentjes vlot los op de muziek van de D.J. van dienst.

 

Klik hier om meer te lezen

 
11 jan 2017
Jacky Delcour
ingezonden
 

LIEDEKERKE -  Leer reanimeren met een AED-toestel

Hartstichting_6minutenzone-8-_aed_halen_marlieke
 

Correct gebruik van een AED-toestel kan mensenlevens redden. In Liedekerke is er een AED-toestel beschikbaar aan de buitengevel van het zwembad en aan het gemeentehuis. Tijdens deze opleiding krijg je een basiscursus reanimatietechnieken en leer je zelf een AED-toestel  te gebruiken.

 

Klik hier om meer te lezen

 
09 jan 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

LIEDEKERKE - De Wondere Wereld van de Televisie - Peter Van Asbroeck

09-01_de_wondere_wereld_van_de_televisie_-_peter_van_asbroeck

Peter Van Asbroeck is op dreef. Als verteller en entertainer bedelft hij ons onder grappige, sappige anekdotes en nooit gehoorde weetjes. Televisie dus! Wie waren de hoofrolspelers van toen, hoe werkt de televisiemachine, hoe is deze wonderlijke wereld geëvolueerd, wie werkte er met wie, wie deed het met…

 

Klik hier om meer te lezen

 
09 jan 2017
Jacky Delcour
ingezonden
 

LIEDEKERKE - Sterzingen voor SOS Kinderdorpen

2017-06-01__simbahuis__sos_kinderdorpen
 

SOS Kinderdorpen is een internationale humanitaire organisatie die zich wereldwijd inzet voor de opvang en begeleiding van kwetsbare kinderen en hun families. Er is een SOS Kinderdorp gevestigd in Bande bij Namen en in 2009 startten zij in Vlaanderen het Simba-project.

 

Klik hier om meer te lezen

 
07 jan 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

Infodag en start van de opleiding verzorgende tot zorgkundige te LIEDEKERKE

Opleiding_verzorgend_en_zorgkundige_te_liedekerke
 

Met trots organiseren ze terug een infodag op 17 januari en 17 februari 2017 voor de start van de opleiding verzorgende tot zorgkundige te Liedekerke. Dit in het Pajottenlands centrum te Liedekerke, fabrieksstraat 3. info@edc-liedekerke.be of 053/64.11.66 t.a.v. Nathalie Valcke.

 

Klik hier om meer te lezen

 
07 jan 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

Natuurpunt LIEDEKERKE / TERNAT Glühweinwandeling 8 januari 2017

2015-01-04_gl__hweinwandeling_liedekerke
 

15 Jaar traditie gooit men niet zo maar weg, jawel 15 jaar geleden organiseerden natuurpunt Liedekerke-Ternat haar eerste Glühweinwandeling. Nu is het traditie geworden. Om het hoofd te zuiveren van het “te veel en te druk” van de eindejaarsfeesten, wordt het tijd terug naar buiten te lopen en het hoofd te verfrissen.

 

Klik hier om meer te lezen

 
04 jan 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

LIEDEKERKE - ILvA-vuilniszakken krijgen nieuwe opdruk

Ilva-gele-huisvuilzakken

De opdruk van de ILvA-vuilniszakken verandert vanaf januari 2017. De gemeente waar je je afval aanbiedt, zal niet langer op de gele zak worden gedrukt. Alle gele zakken in de 15 aangesloten steden en gemeenten zullen er hetzelfde uitzien. Ze krijgen enkel het ILvA-logo vermeld. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
04 jan 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

Gelukkig Nieuwjaar 2017!

Editiepajot

Wij wensen onze talrijke en trouwe lezers en adverteerders een gelukkig, maar vooral gezond 2017! Veel leesplezier in 2017!

 

Klik hier om meer te lezen

 
01 jan 2017
Sam Herremans
ep
 

Tentoonstellingen GABK LIEDEKERKE januari – maart 2017

2017-01-01_kunst_liedekerke
 

Galerie Transit: “Meesters” (deel 2) januari  - februari 2017

Als lesgever in het Deeltijds Kunstonderwijs levert de eigen artistieke praktijk een belangrijke bijdrage tot een verdieping van het lesgeven. Het gaat om een kruisbestuiving die fundamenteel is voor de opdracht van een leerkracht in het DKO.

 

Klik hier om meer te lezen

 
31 dec 2016
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

LIEDEKERKE - Grote opkomst voor “Kerstival” in de ijshal van Sport Vlaanderen

2015-12-23_christmas_on_ice_kerstival_bloso_ijshal__7_b
 

Woensdag, 28 december,  was er van alles te beleven in de ijshal van Sport Vlaanderen Liedekerke. Met animatie op en rond het ijs. Met onder andere schaatsdemo’s, kraampjes, winterse lekkernijen, rond de schaatsbaan vertoeven.

 

Klik hier om meer te lezen

 
31 dec 2016
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

Toneelkring De Waag LIEDEKERKE laatste keer op de planken in Sint-Gabriëlinstituut

2016-28-12_de_waag_de_afscheid
 

Dit jaar staat Toneelkring De Waag Liedekerke voor de laatste keer op de planken in het Sint-Gabriëlinstituut te Liedekerke gezien een herbestemming van de gebouwen. ‘Het Mulhof’ was 37 jaar lang de thuisbasis van de oudste toneelvereniging van Liedekerke.

 

Klik hier om meer te lezen

 
29 dec 2016
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

LIEDEKERKE - Eindejaarsfeest “De Lange Tafel”

2016-18-12_lange_tafel_ocmw__5_a
 

In de parochiezaal wordt een eindejaarsfeest georganiseerd voor de cliënten en serviceflatbewoners van residentie Paepenbergh. In het totaal werden er een 200-tal Liedekerkse gezinnen uitgenodigd. Er waren zo’n 70 volwassenen en een 5-tal kinderen aanwezig.

 

Klik hier om meer te lezen

 
24 dec 2016
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

LIEDEKERKE - Werken aan natuurgebied De Valier gestart (Stationsomgeving)

2016-23-12_natuurgebied_de_valier
 

Nu het einde van het jaar nadert, willen we u in 2016 een laatste keer informeren over de voortgang van de werken in de stationsomgeving. Wegen en Verkeer werkt aan het natuurgebied De Valier, Infrabel werkt verder aan de perrons en NMBS bouwt het nieuwe stationsgebouw.

 

Klik hier om meer te lezen

 
22 dec 2016
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 

Laatste Nieuws

Jacky Delcour | 18 jan 2017
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 11 jan 2017
Jacky Delcour | 07 jan 2017
Sam Herremans | 01 jan 2017

archief