FC PEPINGEN (4de nat. B) maakt zich klaar voor de start van het nieuwe seizoen.

C21

FC PEPINGEN (4de nat. B) maakt zich klaar voor de start van het nieuwe seizoen.

Gtg-pepingengroepsfoto2014-2015kl
Ingezonden foto
 

Na één week trainen trok de volledige spelersgroep en staf van FC Pepingen naar Lipperscheid (Groot-Hertogdom Luxemburg) voor een stage. Buiten trainingen werden ook tal van teambuildingactiviteiten georganiseerd. Zo speelde de ploeg een oefenwedstrijd tegen Bastenaken (1ste prov. Lux.). Die werd probleemloos met 0-7 gewonnen. Twee dagen later werd er geoefend tegen Epperdange (2de klasse Lux.). Pepingen won overtuigend met 3-1.

De ploeg wacht nog een druk programma. Op zondag 27 juli om 16 uur speelt FC Pepingen thuis tegen Vissenaken voor de Beker van Belgie. Op donderdag 31 juli om 19.30 uur spelen ze in Pepingen een oefenduel tegen Machelen en op donderdag 7 augustus oefenen ze op KFC Strombeek. De openingsmatch van het jaarlijkse jeugdtornooi wordt gespeeld op donderdag 14 augustus om 19.30 uur tegen buur KSK Halle. Het eerste competitieduel wordt afgewerkt op zondag 24 augustus om 15 uur in Rebecq, een echte derby. Deze wedstrijd kan verschoven worden naar september indien er in de Beker van België doorgegaan wordt. Alle supporters worden wel verwacht voor de eerste thuismatch op zaterdagavond 30 augustus om 19.30 uur tegen Wijgmaal.
FC Pepingen wil een gedegen vierdeklasser blijven met als ultieme ambitie te stijgen naar derde klasse. Het doel voor het komende seizoen is de eindronde halen. FC Pepingen wil dit bereiken zonder zijn goede jeugdopleiding uit het oog te verliezen. Het zal garant staan voor berekende doorstroming naar de fanion van zijn grootste talenten. Ultieme doel is elk jaar twee jeugdproducten door te laten stromen naar de kern van de fanion, zonder aan ambitie van deze te moeten inboeten.
Meer info over de club vind je op www.fcpepingen.be .
Seizoenabonnementen zijn te koop in het voetballokaal ‘t Dravershof of in de voetbalkantine te Pepingen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 jul 2014
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief