PEPINGEN - Vriendenkring DVP helpt Harten Troef batterijen verzamelen voor K3

C21

PEPINGEN - Vriendenkring DVP helpt Harten Troef batterijen verzamelen voor K3

Editipajot_pepingen_k3
Ingezonden foto
 

Bebat daagt alle Vlaamse lagere- en kleuterscholen uit om tot en met 20 mei 2016 zo veel mogelijk gebruikte batterijen in te zamelen. De school die het grootste gewicht gebruikte batterijen per leerling inzamelt, maakt kans op een exclusief concert van K3 op vrijdag 17 juni 2016. Het concert wordt op school georganiseerd door VTMKZOOM en Bebat.

School Harten Troef schreef zich in voor deze actie. De leerlingen zijn al hardop aan het dromen van een optreden van K3 en zamelen zoveel mogelijk huishoudelijke batterijen in.
De vriendenkring Door en Voor Pepingen (DVP) helpt de school graag en heeft daarom dankzij de inbreng van familie, vrienden, kennissen, collega's en buren meer dan 75 kilogram batterijen ingezameld. Voorzitter Kristof De Cuyper kwam de hele lading in school afgeven aan directeur Luc Scheppers en sportleraar Wesley.
Op maandag 13 juni wordt de winnaar bekendgemaakt. Voor de scholen die niet gewonnen hebben, heeft Bebat nog een verrassing in petto. Per provincie maakt de school die in die provincie het meest heeft ingezameld per leerling kans op een echte Ravotdag. Bebat komt onder andere met springkastelen, een reuze vier-op-een rij-spel, een kleurtent en nog veel meer naar de school voor een dag vol plezier.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 mei 2016
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief