PEPINGEN- Halfoogstfeesten op weg naar de 60

C21

PEPINGEN- Halfoogstfeesten op weg naar de 60

Halfoogst_bellingeb
Foto Felix Merckx
 

 Met de 59ste halfoogstfeesten grijpen de organisatoren terug naar een aantal klassiekers en voegen we ook een aantal nieuwigheden toe. Ze blijven live muziek belangrijk vinden en als dat ze  die  kunnen laten brengen door talent van eigen bodem, maakt hen dat dubbel zo blij.

De eerste afterwork party op donderdag 28 juli   is  de ideale manier om de werkweek te doorbreken. Men zal er stevig uit de bol kunnen gaan met vrienden en collega’s én op tijd terug je bed in kruipen.

De organisatoren  voorzien  in een naadloze overgang van lekker eten naar aangename muziek met Bosum en de Fanfarettes.  De muziek bieden  gratis aan. 

Er staan mosselen , steak  , fijne cocktails en nog veel meer op het menu van het halfoogstrestaurant.

Reserveren is niet nodig maar wie  op donderdag 28 juli met minstens  5  personen een hoofdgerecht komt eten  en  dit  via facebook  of via  info@halfoogstfeestenbellingen.be  vooraf laat weten , krijgt een fles cava cadeau. Ter plaatse te consumeren natuurlijk.

Vrijdag 29 juli  is de dag dat men ogen en oren zal tekortkomen. Ze kozen namelijk  opnieuw 4 top DJ’s.  Zoals steeds zal de muziek opzwepend zijn. Maar  tegelijkertijd zal het ook een visueel spektakel zijn door heel wat special effects !   Back to Paradise dus. Ook aan  jullie veiligheid wordt gedacht  : een gratis schuttlebus brengt de fuifgangersveilig en wel thuis !

SCHUIMFUIF

20 jaar geleden organiseerden ze voor de laatste keer een schuimfuif.  Toen zelfs eens in openlucht. Spijtig genoeg was het een dag met veel wind.  Gevolg : de koeien in de naburige weide  wisten niet waar ze het  hadden en het schuim  was tot in Beert terug te vinden . Overal schuim dus behalve op de feestwei.  Ze doen dit op zaterdag 30 juli  opnieuw over maar deze keer in de tent .  Surrender2Bass, Discobar De Flippo’s en  Bart Reeves  maken deze knotsgekke avond compleet.

Zondag sluiten ze af met “ De nacht van de cafébazen “  ondertussen uitgegroeid  tot een  klassieker . Zoals steeds met de cafébazen in de hoofdrol maar nu ook   met een live optreden van een uitstekende groep van ongeveer eigen bodem . Lobstar is de naam !

Ken uw klassiekers is een waarheid als een koe ,  zeker in de sport. Daarom  op vrijdag opnieuw “ koers in Bellingen “  en zaterdag de Zestorenjogging. 

De taalgrenswandeling bestaat 20 jaar. Op zondag wordt dit gevierd met een  vijfsterrenwandeling. 

Naast sport als rode draad doorheen de feesten is er natuurlijk ook het restaurant mét zomerterras. Huisbereide kaas- en garnaalkroketten, een dampende kom mosselen, een schoon stuk vlees met verse sla , een dame blanche als afsluiter. Goed eten en drinken voor een eerlijke prijs. Belgischer kan

FUIFBUS

Een fuifbus d zal worden ingezet op vrijdag 29 juli naar aanleiding van Back to Paradise. De fuifgangers worden gratis opgehaald en teruggebracht naar Bellingen ! Voor de juiste uren : zie facebook en website

De wegwijzer van de fuifbus ziet er als volgt uit:
-Bellingen   Positief  Lennik      -   Lennik Markt -  Mong Blok -  Bellingen    
-Bellingen  -  Lembeek Markt/Claesplein - Station Halle - Possosplein - Bellingen          

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 jul 2016
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief