PEPINGEN - Winterfeest Elingen

C21

PEPINGEN - Winterfeest Elingen

Winterweer
Foto Emile Devogeleer
 

 Op 28 januari 2017 is het weer zover: Winterfeesten Elingen. Na enkele succesedities zetten ze de formule door. Het bestaan van de feesten was lange tijd gevreesd. Maar met een vernieuwd team staan ze er terug EN mét enkele vernieuwde elementen.

Starten doen ze op zaterdagavond om 17u met de kinderen. 'De plaats' van Elingen wordt omgetoverd tot een winters speeldorp. Tot 19u kunnen de kinderen het beste van zichzelf geven aan de verschillende speelstanden. Na plezier voor de kinderen, is het lachen geblazen voor de volwassenen: Acteertalent van eigen bodem brengt om 20u het toneelstuk 'Flikken, geflikt?'.

Nieuw dit jaar is een optreden van Basement Noises. Deze 6-koppige covergroep brengt een gevarieerde set van de sixties tot nu. Zij vatten aan om 21u30. Het laatste gedeelte van de Winterfeesten hoeven ze vermoedelijk niet meer voor te stellen: de intussen welbekende Dikke Jassenfuif. De ingrediënten zijn dit jaar opnieuw dezelfde... openlucht, Discobar Adventure, snoweffects, jeneverbar en heel veel sfeer.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 jan 2017
Felix Merckx
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief