GOOIK - Nightride, kidsride en Pareltocht

C21

GOOIK - Nightride, kidsride en Pareltocht

Aa_colpaert_gooik_tour__kopie_
Ze zijn er klaar voor. - Foto Kos
 

In het weekend van 24, 25 en 26 oktober organiseert de Gooikse Mountainbike Club voor de eerste maal hun ‘BMA-parelweekend mountainbike’ ter hoogte van de Bronnenweg in Gooik. Ze denken daarbij ook aan de kids.

Er wordt gestart op vrijdagavond 24 oktober met een nightride mountainbike, waarbij de deelnemers een tocht van ongeveer 30km door het donker voorgeschoteld krijgen.
“Op zaterdagnamiddag 25 oktober zorgen we voor een kidsride, waarbij de jeugd vanaf het derde tot het zesde leerjaar uit scholen van Gooik en omstreken, de mogelijkheid krijgt om deel te nemen aan een begeleide mountainbiketocht, inclusief bevoorrading en afspuitstand. We willen de jeugd laten ervaren hoe het eraan toegaat op een mountainbike toertocht”, zegt voorzitter Wim Pletinckx.
Op zondag 26 oktober organiseren ze al voor de zeventiende keer hun Pareltocht, net zoals de voorbije jaren met de keuze tussen afstanden van 25km of 45km. De parcours van de nightride op vrijdag en de Pareltocht op zondag zullen verschillend zijn en de parcoursbouwers hebben voor beide tochten een aantal speciale doortochten in petto. Meer informatie op: www.gooiksemountainbikeclub.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 okt 2014
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 16 apr 2024

archief