HERNE – Leren afsluitingen vlechten met snoeihout

C21

HERNE – Leren afsluitingen vlechten met snoeihout

Aankondiging_cursus_vlechten
HERNE – Leren afsluitingen vlechten met snoeihout - © Deschuyffeleer
 

Café Courgette organiseert in samenwerking met Velt Groot Gooik en de gemeente Herne en met de steun van de intercommunale Haviland en de provincie Vlaams-Brabant op zaterdag 15 november een workshop ‘afsluitingen  met snoeihout’ in de tuinen van het Dominicanessenklooster. De workshop wordt begeleid door Jan Godemont, medewerker van de campagne ‘kringlooptuinieren’.

De deelnemers leren tijdens de bijeenkomst de basisprincipes en de aandachtspunten voor het maken van mooi tuinvlechtwerk en de bouw van een takkenwal aan. De workshop is overigens meer dan een les. Het is tevens een gelegenheid om actief een steentje bij te dragen aan de uitstraling van de historische locatie. 
De deelnemers worden in de kloostertuin aan de H. Geeststraat verwacht vanaf 9u voor een ontvangst met koffiekoeken. De workshop start om 9u30 om rond de middag te eindigen. En wie dan nog ter plaatse in het prachtig kloosterkader wenst te picknicken dient wel een gevulde brooddoos bij te hebben.
Voor een goede gang van zaken worden de deelnemers, waarvan het aantal overigens beperkt is tot 12, verwacht met warme werkkledij, aangepast schoeisel en een gewone handsnoeischaar.

Vooraf inschrijven voor 7 november is alleszins verplicht en kan via afvalpreventie@haviland.be of te bellen naar 02/334.17.55. 

 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 okt 2014
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 16 apr 2024

archief