FP HALLE-GOOIK won de enige prijs die nog niet in de prijzenkast stond, de supercup 2017.

C21

FP HALLE-GOOIK won de enige prijs die nog niet in de prijzenkast stond, de supercup 2017.

Gooik_3
Foto's Emile Devogeleer
 
Gooik4
Foto's Emile Devogeleer
 

 In een volgelopen sporthal De Bres kreeg me eenn evenwichtige openingsfase waarbij Antwerpen dreigde met afstandsschoten. FP Halle-Gooik speelde de antwerpse verdediging dan helemaal aan flarden en Bissoni mocht de 1-0 binnen leggen op aangeven van Leitao.

Omar Rahou zorgde voor de 2-0 met een magistrale omhaal. Halle-Gooik kwam dan in foutenlast en moest terugzakken. Antwerpen profiteerde daarvan en kon dichter komen door een schot van Bouzambou.

Na de rust kreeg men een zelfde scenario, Halle-Gooik ging voor het balbezit, Leo ontfutselde de bal en schoot hem hoog in het dak voor de 3-1. Antwerpen kwam nog eenmaal dichterbij toen Zerouali de bal inleverde maar toen Yachou zich revancheerde met een slag naar Bissoni moest Antwerpen met een man minder verder.

Grello reageerde dadelijk en de 4-2 stond op het bord. Diezelfde Grello scoorde met een magistraal schot de 5-2. Leo ging dan op wandel doorheen de bezoekende verdediging en zette de 6-2 cijfers op de tabellen. Antwerpen miste nog een 10 meter en zowel Grello, Leo als Dujacquier raakte nog de paal.

FP Halle-Gooik wint zo ook de 2e prijs dit jaar en mag zich nu opmaken voor een belangrijke terugronde.  

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 jan 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

PenZine | 26 mrt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 21 mrt 2024

archief