FP HALLE-GOOIK opent terugronde met ruime 11-2 cijfers

Gooik_1
Foto Emile Devogeleer

FP Halle-Gooik begon de terugronde met de komst van Roselies dat in degradatienood zat. Roselies had zich versterkt en Halle-Gooik was gewaarschuwd. Maar de thuisploeg liet de bezoekers nooit dromen van een stunt. Zij wonnen uiteindelijk met zware 11 – 2 cijfers.

Dujacquier scoorde met zijn rechter de openingstreffer. 1 minuut later neemt Halle-Gooik een corner, Dujacquier met de loeier, Durot pakt maar in de rebound bedient Leo slim Leitao voor de 2-0. De man van deze eerste helft was duidelijke Dujacquier die zich op een corner vrij maakte werd het 3-0.

Halle-Gooik haalde toen de voet van de gaspedaal en weigerde om de score op te drijven nog voor rust. De 2e helft ging de gashendel terug helemaal open. Dujacquier bedient Grello die Leitao de 4-0 aanbiedt. De maakte een minuut later zijn hattrick helemaal compleet met de 5-0. De mooiste van de avond was dan weer voor Leo die met een heerlijke volley de 6-0 op het bord zette op aangeven van een super Dujacquier.

De 7-0 was van de voet van topschutter Rahou, hoog in het dak van het doel. Wanneer Rahou alleen op doel af mag werd hij door Durot foutief gestopt en dat is een kolfje naar de hand van Dujacquier die zijn 3e van de avond tegen de netten knalt. Tijd voor Rahou om te toveren, assist van Sababti en de heerlijke stifter.

De 10 kwam er via Ahmed Sababti die zijn goede match met een doelpunt beloonde. Tijd voor Leo om te toveren, drie man op een hoopje en dan heerlijk naar Grello die de bal binnenduwde. Roselies kwam in de slotminuten nog terug tot 11-1 en Birinci zorgde voor de 11-2 met een mooi hakje.

Halle-Gooik doet zo wat het moet doen en trekt volgende week naar Antwerpen voor een wedstrijd in de reguliere competitie!