HERNE – OCMW huldigt vrijwillige medewerkers

C21

HERNE – OCMW huldigt vrijwillige medewerkers

Bedankt_vrijwilliger_2014__6_
HERNE – OCMW huldigt vrijwillige medewerkers - © Deschuyffeleer
 
Bedankt_vrijwilliger_2014__1_
De minder mobiele centrale met Albert, Annita, Marie-Louise, Marcel, Francine, Michel en de nieuwkomers Albert en Sigrid - © Deschuyffeleer
 
Bedankt_vrijwilliger_2014__2_
Het dorpsrestaurant en het zorgnetwerk met José, Katelijne, Marie-Christine, Madeleine, Marie-Claire, Linda, Joseen Fernande met de verantwoordelijke Ilse De Henau - © Deschuyffeleer
 
Bedankt_vrijwilliger_2014__4_
Vrijwilligers: moeder en dochter José Dauwe en Katelijne Luyckx - © Deschuyffeleer
 
Bedankt_vrijwilliger_2014__3_
OCMW-voorzitter Carina Ricour en de twee nieuwkomers Albert Atkins en Siegrid Rawoe - © Deschuyffeleer
 
Bedankt_vrijwilliger_2014__5_
HERNE – OCMW huldigt vrijwillige medewerkers - © Deschuyffeleer
 

Tijdens een gezellig samenzijn zette het OCMW-bestuur met voorzitter Carina Ricour aan het roer zijn vrijwillige medewerkers van de minder mobielen centrale, het zorgnetwerk en het dorpsrestaurant in de schijnwerpers voor hun dagdagelijkse inzet. Die jaarlijkse blijk van erkentelijkheid wordt door de vrijwilligers uiteraard fel gesmaakt.

“Als OCMW moeten wij niet alleen onze cliënten maar zeker ook onze vrijwilligers koesteren”, zei Carina Ricour. “Enkel zo kunnen wij onze kwaliteit behouden. Wij maken elkaar sterker doordat jullie een luisterend oor hebben en in vele gevallen als eerste op de hoogte zijn van de problemen van de cliënten. Mensen ten dienste van anderen zijn van onschatbaar belang, offeren veel vrije tijd op en zijn uitgegroeid tot een onmisbare schakel in onze samenleving. Mede door jullie actie kunnen onze inwoners overigens zo lang mogelijk in hun vertrouwde omgeving verblijven”.
Een bijzonder woordje van dank was voorbehouden voor Anita Lambreght, die nu al onafgebroken 10 jaar het wel en wee meemaakt van de minder mobielen centrale. Overigens verzekerde die centrale dit jaar al om en bij de 750 ritten, goed voor in totaal 46000 km. Gelukkig dienden zich recent met Albert Atkins en Siegrid Rawoe twee nieuwe vrijwilligers aan om de groep uit te breiden tot 9 chauffeurs.
Het dorpsrestaurant dan weer mag rekenen op 6 vrijwilligers terwijl het zorgnetwerk met Marie-José Van Pee en Fernande Vanaudenhove nog 2 vrijwilligers telt die geregeld en vrijblijvend een bezoek brengen aan zorgbehoevende senioren in de gemeente.       
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 nov 2014
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief