HERNE – Sinterklaastraining tijdens opendeur bij karateclub Shotokan

C21

HERNE – Sinterklaastraining tijdens opendeur bij karateclub Shotokan

Karateclub_herne_1
HERNE – Sinterklaastraining tijdens opendeur bij karateclub Shotokan - © Deschuyffeleer
 

Wie in bijzondere omstandigheden kennis wil maken met karate kan dit op donderdag 4 december alsnog doen tijdens de opendeurdag van Shotokan Karateclub Herne in de bovenzaal van sporthal De Hernekouter. Dan verwelkomt Sint-Niklaas er niet alleen de gebruikelijke leden maar wacht de Heilige Man er ook met open armen en een geschenkje de nieuwkomers op.  

“Onze bijzondere Sinterklaastraining mikt zowel op jong als oud met belangstelling voor karate. Zij kunnen er dan alle informatie inwinnen over de Oosterse sport die lichaam en geest vormt. Ook kunnen zij een ganse reeks demonstraties bijwonen”, zegt bestuurslid Luc De Smet.
 
De nieuwkomers worden wel verwacht met een sportieve geest en met losse kledij. De jeugd van 7 tot 14 jaar traint van 19 tot 20u. Voor de +14-jarigen en de volwassenen loopt de training van 20 tot 21u30. “Het bijwonen van de training is uiteraard totaal vrijblijvend”, geeft Luc De Smet nog graag aan.
 
Wie wil aansluiten bij de club kan als kennismaking in eerste instantie steeds vier trainingen gratis doch wel op eigen verantwoordelijkheid bijwonen.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 nov 2014
Godelieve deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief