HERNE – Burgers worden opgeroepen putten in het wegdek te melden

C21

HERNE – Burgers worden opgeroepen putten in het wegdek te melden

Putten___herne
HERNE – Burgers worden opgeroepen putten in het wegdek te melden - © Deschuyffeleer
 

Het gemeentebestuur roept alle inwoners op onverwijld mankementen aan de wegen te melden via putten@herne.be . Het bestuurscollege dringt er hierbij op aan om ook melding te doen van kleine putten. Alleen zo kan mede door een behandeling in een vroegtijdig stadium grotere schade door het winterweer voorkomen worden.

“Door de medewerking van de burgers kunnen wij zo snel alle putten in kaart brengen en ze opnemen in het werkschema van onze technische dienst”, aldus de schepenen Lieven Vandenneucker en Lieven Snoeks. “Wij vragen wel de locatie zo duidelijk mogelijk te omschrijven en indien mogelijk een foto toe te voegen”.
 
“Nuttig om weten voor onze inwoners is wel dat de werkplanning van het komend jaar alleszins al voorziet in een volledige herstelling van de  Zullikstraat, de Boulevardstraat, de Rooststraat, de Eysbroeckstraat, de Heydestraat en de Roosbroekstraat”, geven beide schepenen nog graag mee.
 
Meldingen met foto kunnen verstuurd worden via het bovenstaand mailadres of via de gratis app van de gemeente Herne. Deze app  kan op de smartphone geïnstalleerd worden via de play store en door verder de  zoekfunctie ‘Herne’ in te typen. Daarna verschijnt de applicatie en kan ze gratis worden gedownload. Via deze app kunnen overigens ook de openingsuren van het gemeentehuis, het OCMW, de bibliotheek, de politie en het containerpark geraadpleegd worden.
 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 dec 2014
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief