HERNE – Project Lady Safira & The Silver Fox nu ook officieel van start

C21

HERNE – Project Lady Safira & The Silver Fox nu ook officieel van start

Safira_fox_offici__l_start___17_
HERNE – Project Lady Safira & The Silver Fox nu ook officieel van start - © Deschuyffeleer
 
Safira_fox_offici__l_start___4_
Het jeugdensemble Crescendo van de fanfare van Sint-Pieters-Kapelle onder de leiding van Pascal Bosmans - © Deschuyffeleer
 
Safira_fox_offici__l_start___5_
Het jeugdensemble Crescendo van de fanfare van Sint-Pieters-Kapelle onder de leiding van Pascal Bosmans - © Deschuyffeleer
 
Safira_fox_offici__l_start___10_
Het jeugdensemble Crescendo van de fanfare van Sint-Pieters-Kapelle onder de leiding van Pascal Bosmans - © Deschuyffeleer
 
Lssf
Gastoptredens van onder meer Rudi Tastenoe - © Deschuyffeleer
 
Lady_safira___the_silver_fox
Exposanten met producten van eigen bodem en de nieuwe Safira Tasty Dark - © Deschuyffeleer
 
Safira_fox_offici__l_start___30_
Danseresjes van FUNDANCE - © Deschuyffeleer
 
Safira_fox_offici__l_start___40_
lady Safira in het gezelschap van Jean Van Geel (Mark River Band) en producer Freddy Danau (Sanseveria) - © Deschuyffeleer
 

In restaurant-feestzalen De Egelantier werd nu ook het officieel het startsein gegeven van het project, ingerasterd in een nieuwe vennootschap, rond het entertainementduo Lady Safira & The Silvor Fox met Kathy Vandekerckhove (Tollembeek) en Luc Marcelis (Herne). Het gebeuren werd feestelijk ingekleed in een avondvullend gelegenheidsprogramma met voor elk wat wils in de wereld van de muziek.

Ambitieus
Volgens de ambitieuze en ruim opgevatte statuten wil de vennootschap vooral muziek, kunst, cultuur, poëzie en didaktiek naar scholen, bedrijven, instellingen en particulieren promoten, ondersteunen, verdelen en creëren in alle vormen. Ook de promotie en de inzet voor het goede doel voert de vennootschap hoog in het vaandel. Daarnaast neemt de maatschappij ook nog tal van andere  heel uiteenlopende doelen  in het vizier die gaan van IT- en webservices tot casten en screenen van personeel.
De startavond was meteen veelomvattend. Zo werd ook volop de kaart van de jeugd getrokken met een optreden van het jeugdensemble Crescendo van de fanfare van Sint-Pieters-Kapelle onder de leiding van Pascal Bosmans , een gave flashmob door de pagadderkes van danssschool Fundance Herne en verrassingsoptredens van jonge talenten waaronder Sophie Demoustiez en Aurora Potvlieghe.
Verder waren er ook optredens van ambi-zanger en accordeonist Rudi Tastenoe, van Tax Clan met Rudi Brisaert en van jazz-gitarist Jean Van der Schueren. Uiteraard konden Lady Safira en The Silver Fox niet op het appel ontbreken. Zo lanceerden zij zelf drie singles onder I-tunes van hun eigen uitgeverij. Muzikaal werd alles gestuurd door dj Jeroen Visser die de succesrijke avond mocht afsluiten met een fuif.
Een brede lading
Dat het project van Lady Safira & The Silver Fox een brede lading dekt bewees ook de doop van hun eigen bier Safira Dark (12°) onder de slagzin ‘A Safira a day, keeps the doctor away’. Ook kunst kwam aan bod met een stand van Art Valley, het kunstencentrum van Joëlle Van Oers. En tussen al de acts door werd ook de innerlijke mens niet vergeten met allerlei proevertjes van streekproducten zoals Kartuis-bier, -kaas, -confituur en -choco, honing van het huis Frans Vanden Bosch, Pajottenlander fruitsap en hapjes van de Egelantier zelf.
“Naast al die artistieke ondersteuning gaat onze aandacht ook naar het goede doel en dan in het bijzonder naar de kankerpatiëntjes van Herne en de afdeling pediatrie in het ziekenhuis in Halle”, aldus nog een immer enthousiaste Luc Marcelis, die ook nog druk in de weer is met de opbouw van de website rond het project.
Lady Safira & The Silver Fox geven belangstellenden alvast opnieuw afspraak in De Egelantier op 6 en 7 maart voor de vernissage van een tentoonstelling van Joëlle Van Oers en Kathy Vandekerckhove met aansluitend een party van Lady Safira en een verjaardagsfuif van The Silver Fox met winterbuffet.
Meer info via 0473/49.19.89.      
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 jan 2015
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief