HERNE – Varejo, een nieuwe speciaalzaak voor dierenbenodigdheden

C21

HERNE – Varejo, een nieuwe speciaalzaak voor dierenbenodigdheden

Dsc02146
HERNE – Varejo, een nieuwe speciaalzaak voor dierenbenodigdheden - © Deschuyffeleer
 
Varejo
HERNE – Varejo, een nieuwe speciaalzaak voor dierenbenodigdheden - © Deschuyffeleer
 
Dsc02148
HERNE – Varejo, een nieuwe speciaalzaak voor dierenbenodigdheden - © Deschuyffeleer
 
Dsc02150
HERNE – Varejo, een nieuwe speciaalzaak voor dierenbenodigdheden - © Deschuyffeleer
 

Sinds kort zijn Björn Crombrugge en Karine Vierendeels de trotse uitbaters van de kersverse speciaalzaak in dierenbenodigdheden Varejo in de Breemstraat. Een grote container doet dienst als winkelruimte en voorlopig zijn  de openingsuren nog beperkt. Wel beschikt de zaak ook al over een webshop.

“In onze nieuwe zaak met de slogan Beestig goed voor je Beestje zijn niet zozeer de gebruikelijke merken inzake dierenvoeding en –benodigdheden voorhanden”, zegt een ambitieuze uitbater Björn Crombrugge. “Wij nemen ons voor eerder producten aan te bieden die niet of moeilijk in andere dierenspeciaalzaken aan te treffen zijn. Zo hebben wij nu in het bijzonder ook in ons gamma onder meer de Doggie Dooley, de Dog Rocks natuurstenen tegen urinevlekken in het gazon en de comfortartikelen ven het merk Tog Fit zoals bedjes, buggy’s en mandjes”.
“De Doggie Dooley is een origineel systeem voor eenvoudige en milieuvriendelijke vertering voor hondenpoep dat reeds meer dan 40 jaar in Amerika wordt gebruikt”, verduidelijkt Björn. “Het is in feite een opvangbak voor de hondenpoep die in de grond wordt geplaatst waardoor enkel het deksel zichtbaar blijft. Er is een handig voetpedaaltje om de bak te openen en er de drollen in te dumpen. Mits enig bijkomend bij te voegen verteringspoeder is de Doggie Dooley dan ook zeer gebruiksvriendelijk. Ook zijn onwelriekende geurtjes totaal uit den boze”.
In en bij Varejo kunnen dierenliefhebbers alleszins terecht voor allerlei benodigdheden en spulletjes voor katten, honden, vissen, vogels, paarden, hamsters, cavia’s, konijnen, neerhofdieren en zelfs reptielen. “Bestelde goederen kunnen afgehaald worden of worden verzonden via Kiala of via BPost”, geeft Karine nog graag mee. “En wanneer je een artikel in je winkelmandje legt, worden de verzendingskosten van de verschillende mogelijkheden weergegeven. Natuurlijk hebben we ook geregeld promoties en nieuwigheden. Het is dus zeker de moeite om geregeld een bezoekje te brengen aan onze website. Wie door ons hiervan automatisch op de hoogte wil gebracht worden kan zich inschrijven op onze nieuwsbrief”.
De Varejo-winkel is open op afspraak en op werkdagen, met uitzondering van de maandag, van 17 tot 20u. Op zaterdag is de winkel toegankelijk van 9 tot 18u. Op zondag en maandag is de winkel gesloten. De webshop www.varejo.be is uiteraard ook 24/7 toegankelijk.
In het kader van de opening van de zaak loopt er nog tot eind juli de tekenwedstrijd ‘Het (huis)dier van mijn dromen’ voor kinderen, waarbij er per leeftijdscategorie bijzonder mooie prijzen te winnen zijn waaronder voor de winnaars in elke categorie 4 tickets voor een bezoek aan Pairi Daiza. Elke deelnemer ontvangt overigens een leuke prijs.   
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 jul 2015
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief