HERNE – Breughel- en Dansavond van de Mark River Band

C21

HERNE – Breughel- en Dansavond van de Mark River Band

Mark_river_2016
HERNE – Breughel- en Dansavond van de Mark River Band - © Deschuyffeleer
 

Precies op de vooravond van St-Valentijn op zaterdag 13 februari organiseert de Mark River Band opnieuw zijn jaarlijkse Breughel- en Dansavond in het Bavocentrum in Herfelingen. De band staat ook deze keer onder de leiding van dirigent Dany De Dobbeleer.

De Mark River Band is een groep van een twintigtal gemotiveerde amateurmuzikanten uit het Pajottenland die samen een big-band vormen. Hun repertoire is zeer verscheiden en omvat zowel het klassieke big-band werk van onder meer Glenn Miller en Sammy Nestico als een uitgebreide partij dansmuziek. Naast optredens geeft de band ook graag privé-feesten een aangenaam swingend cachet mee.
De sfeervolle avond start om 19u met een uitgebreid breughelbuffet, waarbij de gasten alvast twee keer mogen aanschuiven aan de bijzonder rijk gevulde tafels. Na het buffet is er uiteraard dansgelegenheid tot in de late uurtjes en dit op de tonen van live muziek van de band zelf.
Het aantal plaatsen is beperkt. Zich op voorhand aanmelden is dan ook de boodschap. Dit kan via markriverband@gmail.com of de leden. De deelnameprijs bedraagt 25€.  
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 feb 2016
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief