HERNE – Celine, Nicole, Carolien en Norah: een langverwacht viergeslacht

C21

HERNE – Celine, Nicole, Carolien en Norah: een langverwacht viergeslacht

Viergeslacht_1
HERNE – Celine, Nicole, Carolien en Norah: een langverwacht viergeslacht
 

Als moeder van maar liefst 9 kinderen heeft Celine Coppens tot haar 89ste geduldig moeten wachten op de geboorte van een achterkleindochter in een rechte vrouwelijke lijn.  Maar met Norah, geboren op 7 mei, is zij thans een uitermate fiere overgrootmoeder van een eerste vrouwelijk viergeslacht.

Zoals haar broertje Léon (3) is Norah een kind van Carolien Bombaert (36) en Joachim Pevenage. Het gezin woont in de Molenstraat in Herfelingen.
Op 2 oktober jongstleden werd de kleine Norah in de St-Niklaaskerk gedoopt. Meteen ook het geschikte moment om er fotograaf Els Hemelings bij te halen voor het viervoudig vrouwelijk geslacht te voorzien van een prachtige foto.
Ook oma Nicole Van Eesbeek (63) en opa Marc Bombaert , die wonen in de Nieuwstraat, zijn uiteraard bijzonder gelukkig met de komst van hun kleindochtertje.
Het kroostrijke gezin van Celine Coppens telt 7 zonen en 2 dochters die op hun beurt zorgden voor 19 kleinkinderen. Met  Norah  is de familie thans aan een elfde achterkleinkind toe. Celine verblijft wel al enige tijd in het RVT Sint-Felix in Herne.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 okt 2016
Godelieve Deschuyffeleer
© Els Hemelings
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief