HERNE – ‘De Ware Broeders’ opent jubileumjaar met een spetterende nieuwjaarsdrink

C21

HERNE – ‘De Ware Broeders’ opent jubileumjaar met een spetterende nieuwjaarsdrink

Flyer_nieuwjaarsdrink_recto
HERNE – ‘De Ware Broeders’ opent jubileumjaar met een spetterende nieuwjaarsdrink - Affiche
 

In 2017 bestaat de koninklijke fanfare ‘De Ware Broeders’ uit Herfelingen exact 125 jaar en dat mag en zal gevierd worden! Om dat jubileumjaar alvast feestelijk in te zetten wordt er gestart met een Nieuwjaarsdrink op zondag 8 januari om 11.30 uur op het kerkplein in Herfelingen voor alle inwoners van de gemeente.

Als welkom krijgt iedereen er dan een gratis drankje en enkele hapjes aangeboden. De sfeer, de gezelligheid en de dorpsbeleving worden er verder verzekerd met eet- en drankstandjes en live muziek van het eigen dweilorkest.
Feestprogramma
Tijdens de Nieuwjaarsdrink licht de fanfare ook alle tipjes van de sluier van het volledige feestprogramma tijdens het jubileumjaar en meer in het bijzonder ook en vooral van het programma van het grandioos feestweekend van 26 op 28 mei. Tevens valt er ook al een korte preview van de film over de rijke geschiedenis van de fanfare mee te pikken. 
De feestbijeenkomst, die overigens mag beschouwd worden als een volwaardig alternatief voor de gebruikelijk gemeentelijke nieuwjaarsreceptie, is meteen ook de aangewezen gelegenheid voor de trekking van de tombola van de grootse eindejaarsactie van de Verenigde Handelaars en dit onder het toezicht van notaris An-Katrien Van Laer.
Bij slecht weer vindt de Nieuwjaarsdrink plaats in het nabijgelegen Bavocentrum. 
“Het bestuur, de muzikanten en de leerlingen van de fanfare zijn dan ook helemaal klaar om er alleszins een feestelijk en spetterend 2017 van te maken”, geeft Steven Vander Eeckt, de trotse voorzitter van de bloeiende fanfare aan.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 jan 2017
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief