LENNIK - Picknick onder de toren

C21

LENNIK - Picknick onder de toren

2editiepajot_lennik_picknick
Ingezonden foto

Ter gelegenheid van de “ Lennikse feesten “ organiseert KVLV Sint-Kwintens-Lennik op zaterdag 16 augustus “Picknick onder de toren”: een fiets- of wandeltocht met op het einde een lekkere picknick. Deze gezellige familie-uitstap brengt je langs rustige paadjes die zich doorheen het idyllische landschap van het Pajottenland slingeren.

Men kan kiezen uit 2 fietstrajecten en één wandeltocht. Voor de geoefende fietser is er een tocht van ongeveer 40 km, voor degenen die het iets rustiger aan willen doen, is er een fietstraject van 20 km. De wandelroute is ongeveer 8 km.
Iedereen vertrekt aan het Masiusplein waar KVLV Sint-Kwintens-Lennik een kopje koffie met ontbijtkoek serveert. Voor onderweg krijgt men een picknickzakje mee met een versnapering en drankje. Eindigen doet men terug op het Masiusplein waar de ‘vrouwen met vaart’ klaar staan om iedereen een lekkere picknick aan te bieden.
Een verfrissend ijsje hoort er achteraf ook nog bij.
Vrij vertrek van 9.00 uur tot 11.00 uur
Prijs: 8 euro per persoon - 5 euro voor kinderen van 4 t.e.m. 12 jaar - gratis voor kinderen van 0 t.e.m. 3 jaar
Inschrijven vooraf is verplicht en kan t.e.m. 12 augustus. Inschrijving is pas geldig van zodra de betaling in orde is ofwel cash via dienst Vrije Tijd (zie onder) ofwel via storting op rekeningnummer 091-0175661-23. Gelieve naam + aantal volwassenen + aantal kinderen van 4 tot 12 jaar + aantal kinderen van 0 tot 3 jaar te vermelden.
Dienst Vrije Tijd, Toerisme - Markt 18 - 1750 Lennik 02/ 531 02 02 | toerisme@lennik.be www.lennik.be – Dienst Vrije Tijd
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 jul 2014
Felix Mrckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief