LENNIK - Bal voor 18 plussers

C21

LENNIK - Bal voor 18 plussers

Editiepajot_lennik_bal_foto_merckx
Foto Felix Merckx
 

Bal à la carte is een creatie van Thomas Taks en Lennert Rampelberg. De twee goede vrienden uitLennik kwamen voor het eerst samen eind Juli. Ze hadden al langer het idee om samen iets teorganiseren. Voor deze eerste editie op 20 december wisten ze ook al een grote act vast te leggen. Niemand minder dan de Belgische top- dj Buscemi zal op 20 december in Lennik zijn.

Het organiseren zit namelijk in hun bloed. Thomas was 5 jaar mede-eigenaar van het populaire Posi café. Hij was ook actief in tal van organisaties waaronder het 2 daags festival Posi summer, Havana café tijdens de Lennikse feesten en in 2009 was hij ook een grote kracht tijdens het succesvolle Lennik a life. Hij heeft ook nog een verleden in de Chiro van Groot-Bijgaarden. Lennert was 5 jaarlang leider bij de KU van Sint -Martens- Lennik. Daarna bleef hij actief in de KU, hij zat 9 jaar in de organisatie van de grootste nieuwjaarsparty uit de streek. Nu is hij bestuurslid van de Dolle dagen in Gaasbeek.
Hun doel is om iets te organiseren voor jong en oud. Ze kwamen op het idee om een bal te organiseren. De eerste editie zal doorgaan in de Jongensschool van Sint -Martens- Lennik op 20 december 2014. In deze zaal gaan geregeld fuiven door maar de 2 jonge mannen zullen, doormiddel van een prachtig decor, er voor zorgen dat iedereen zich in een echte balzaal waant,
Doordat ze dikwijls in contact komen met de uitgaande jeugd uit de streek, hoorden ze dat de meeste oudere onder hen wel eens zin hadden in een feestje enkel toegankelijk vanaf 18 jaar. En dus zal deze eerste editie van Bal à la Carte 18+ zijn. Niet om de min achtienjarige uit te sluiten maar   gewoon omdat de vraag er groot naar is. En zo hebben zij ook iets om naar uit te kijken wanneer ze 18 jaar worden. Om misverstanden te voorkomen zal aan de ingang een identiteitscontrole gebeuren.
Voor deze eerste editie wisten ze ook al een grote act vast te leggen. Niemand minder dan de Belgische top- dj Buscemi zal deze avond komen plaatjes draaien. MR.JAY, resident dj in de heropende Ace Club en Suit Up!, dj-talent uit de streek zullen ook van de partij zijn.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 nov 2014
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief