LENNIK gaat zijn mobiliteitsplan vernieuwen

C21

LENNIK gaat zijn mobiliteitsplan vernieuwen

Lennik_mobiliteitsplan
EP

De gemeente Lennik is bezig met de vernieuwing van haar mobiliteitsplan, hetgeen gegund is aan het studiebureau Grontmij. Voordien werd er een sneltoets (evaluatie)gedaan van het vorige mobiliteitsplan waaruit bleek dat het plan aan een grondige herziening toe was.

Samen met de dienst mobiliteit van de gemeente Lennik is er reeds intensief gewerkt aan verschillende projecten en problemen.
Gedurende de laatste maanden is het studiebureau bezig met de eerste fase : oriëntatiefase waar alle bestaande elementen en toekomstige thema's worden verzameld. In totaal gebeuren er 3 fasen om tot een nieuw mobiliteitsplan te komen.
Het gemeentebestuur wenst de bevolking van in het begin mee te betrekken bij de opmaak van het nieuwe mobiliteitsplan. Tijdens het eerste weekend van maart ( dit weekend) krijgt de Lennikse bevolking een folder in de bus waar ze hun mening kunnen geven over verschillende thema's. Al deze gegevens worden verwerkt om visies en acties uit te werken.
Meerdere inspraak - en infomomenten worden gepland de komende maanden.
Voor gans dit bovenstaand proces is een timing voorzien van 1 jaar. Met het vernieuwingsproces kan de gemeente rekenen op een subsidie van 30.000 euro van de hogere overheid.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 mrt 2015
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 11 mrt 2024

archief