LENNIK - De Key vliegt het schooljaar in

C21

LENNIK - De Key vliegt het schooljaar in

Editiepajot_lennik_de_key_1_bewerkt-2
Ingezonden foto's
 
Editiepajot_lennik_de_key_2_
Ingezonden foto's
 
Editiepajot_lennik_de_key_3_
Ingezonden foto's
 
Editiepajot_lennik_de_key_4_
Ingezonden foto's
 

Basisschool De Key uit Lennik zoekt elk jaar een leuke verwelkoming van de kinderen bij het nieuwe schooljaar. Dit jaar is hun slogan......'we vliegen samen het schooljaar in'. Alle leerkrachten,  verkleed als 'stewardess en piloot'  verwelkomden de kinderen

Aan het begin van de schoolpoort kregen de kinderen (aan een inchekbalie) een boarding card met daarop hun klas....verderop moesten ze door een zelfgemaakte metaaldetector (waar af en toe eens een alarm af ging ) waardoor enkele leerlingen gefouilleerd werden. Na het belsignaal leerde de turnjuf een dansje aan op het liedje 'want ik vlieg'. Daarna maakten de leerlingen van het 2de tot en met het 6de leerjaar een haag. De kinderen van het 1ste leerjaar stapten op 'vlieg met mij mee naar de regenboog' door de haag naar hun klasje.
Op het einde van de dag kregen de kinderen allemaal een knutselvliegtuigje die ze in de loop van de week mogen versieren. Op vrijdag houden ze een vliegwedstrijd!  Wie zijn vliegertje het verste vliegt krijgt een vliegmedaille.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 sep 2015
Felix Merckx
Ingezonden foto's
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief