LENNIK – 3 de Septemberfestival ‘De school van Gaasbeek’

C21

LENNIK – 3 de Septemberfestival ‘De school van Gaasbeek’

School_gaasbeek
Foto Emile Devogeleer
 

De school van Gaasbeek maakt zich op voor de derde editie van haar Septemberfestival op 2, 3 en 4 september 2016. Het Septemberfestival bouwt verder op de ontmoeting tussen ‘ervaring’ en ‘vernieuwing’.

 De school van Gaasbeek heeft een verleden waar men graag beroep op doet, ook dit jaar. Ondertussen vinden ook jonge

kunstenaars tijd en ruimte in deze omgeving. Gedurende deze drie dagen treden zangers, dansers, dichters, muzikanten enacteurs op.

 Naast presentaties in de lokalen van de vroegere dorpsschool, de speelplaats en in het vroegere gemeentehuis, wordt er werk getoond in de velden, op het dorpsplein en op zolders gelegen aan het dorpsplein.

Vorig jaar was er voor het eerst een poëzie-luik. Op 4 september is er de tweede editie en deze sluit naadloos aan bij het basisidee van het Septemberfestival: ervaring en vernieuwing.

 De vrienden van ‘De school van Gaasbeek’, de provincie Vlaams Brabant en de gemeente Lennik ondersteunen de structurele werking van ’de school van Gaasbeek’, met name de artistieke werking en de kunstenaarsresidenties die in de loop van het jaar worden georganiseerd.

 Het ganse programma van het Septemberfestival van de ‘ school van Gaasbeek’ op 2, 3 en 4 september 2016 kan men bekijken op de facebookpagina www.faceboo

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 aug 2016
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 11 mrt 2024

archief