LENNIK - Clubs houden zelf ontmoetingscentrum open

C21

LENNIK - Clubs houden zelf ontmoetingscentrum open

Jo_baetens
EP

 Aangezien de vorige concessieovereenkomst cafetaria sport-en ontmoetingscentrum Jo Baetens met de voormalig uitbaters op 1 mei 2016 werd stopgezet en er beslist werd geen nieuwe concessie uit te schrijven met de renovatiewerken van de feestzaal Jo Baetens in het vooruitzicht, groeide het idee om met de erkende clubs zelf het sportcafé open te houden na hun trainingen en/of wedstrijden.

 Dit komt ook ten goede aan de sociale controle in en rond de site, alsook is het aangewezen om op die manier de sporthal en het sportcafé wat te doen herleven. Na overleg van de sportdienst met de sportraad hebben zich momenteel 2 clubs aangeboden om het sportcafé open te houden. Iedereen is welkom, alsook is het mogelijk voor andere erkende clubs om een aanvraag in te dienen en eventueel het sportcafé open te houden na goedkeuring door het college.

 Er wordt dus op voorhand een overeenkomst ondertekend om dit alles binnen de lijntjes te houden en in goede banen te leiden. Gemeente Lennik benadrukt bij deze ook haar appreciatie naar de clubs toe, zij vindt het zeer belangrijk dat de sporthal een mooie toekomst tegemoet gaat en vindt het fijn dat de clubs hier ook aan willen meewerken. Een win-win!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 okt 2016
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief