GOOIK - Jong CD&V zamelde teveel speelgoed in

C21

GOOIK - Jong CD&V zamelde teveel speelgoed in

Editiepajot_gooik_speelgoed__kopie_
Simon, Jonas en Gunther bij een klein deeltje van het speelgoed. - Foto © Marc Colpaert
 

De afdeling van Jong CD&V vroeg om nog bruikbaar speelgoed binnen te brengen voor te schenken als Sinterklaas geschenk aan arme gezinnen, ze kregen zo een respons dat ze nu al vrezen dat ze het niet allemaal gaan kwijt geraken.

Het is ondertussen al weer twee jaar geleden dat de afdeling Jong CD&V uit Gooik een inzameling deed van oud speelgoed. “Wij doen dit in de maand voor Sinterklaas, omdat wij weten dat er in sommige gezinnen gewoon geen geld is om geschenkjes te kopen voor de kinderen”, legt schepen Gunther De Wilde(CD&V) uit. De oproep kreeg nogal wat respons, zoveel zelfs dat ze nu al heel wat meer speelgoed inzamelden dan twee jaar geleden. “Mijn living staat hier al vol speelgoed en dan staat er nog het driedubbele in een vrachtwagen”, aldus Gunther.

Binnenkort gaan ze het speelgoed verdelen over Huize Terloo in Bellingen, de vzw Levenslust in Lennik en de afdeling Kind en Gezin. “Deze afdeling weet welke mensen het in onze streek niet echt breed hebben en gaan hen dan het speelgoed overhandigen in onze naam, want wij willen wel helpen, maar krijgen niet zomaar een lijst met mensen die het niet zo breed hebben”, zegt schepen Simon De Boeck(CD&V). Aangezien er dit jaar zoveel speelgoed werd ingezameld en ze vrezen dat ze het speelgoed nooit allemaal kwijt geraken, mogen organisaties die nog speelgoed kunnen gebruiken, steeds contact opnemen met Gunther op het nummer 0478/27.20.52.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 dec 2016
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 11 mrt 2024

archief