'UiT in LIEDEKERKE', stellen graag hun nieuw seizoen 'IN-UiT' aan u voor

C21

'UiT in LIEDEKERKE', stellen graag hun nieuw seizoen 'IN-UiT' aan u voor

2016-05-25_vrijetijd_stellen_seizoen__1_a
 
2016-05-25_vrijetijd_stellen_seizoen__12_a
 
2016-05-25_vrijetijd_stellen_seizoen__15_a
 

De positieve beoordeling van het vrijetijdsaanbod, in het gemeenterapport van 'Het Nieuwsblad', gaf hen tonnen goesting om een (ont)spannend, leerrijk, divers en bruisend programma samen te stellen voor het nieuwe seizoen 2016-2017. IN-UiT. Aan elkaar lees je inuït, een eskimo, de mascotte, die je dit seizoen wegwijs maakt langs muzikale, creatieve, sportieve en geestige ontdekkingen en belevingen.

 

Ze trappen het seizoen af met de zotte beats van LES TRUTTES en nadien volgt goochelaar NICHOLAS wiens trucs je met verstomming zullen slaan. Wie wil er de poëtische teksten van JAN DE WILDE niet eens terug horen, CLARA CLEYMANS live aan het werk zien en een ontspannen avondje lachen met DAVID GALLE, JERON DEWULF of BAS BIRKER?

 

In het vrijetijdshuis ontdek je GRIET OP DE BEECK, een ver(s)makelijke poëziebrunch, slam poetry en de ondertussen vertrouwde 'Repair Cafés', 'Tabletcafé's',..

 

Het voorjaar van 2017 verrast je met een prikkelende 'kunstenpromenade' door Liedekerke. 'LikART' wordt een bijzondere ontdekkingstocht langs beeldende kunst, muziek, theater , dans, film, poëzie,.. En ook de Parkconcerten, een gevarieerd plaatselijk theateraanbod, het wereldcultuurfestival 'Tinga Tinga', hun Jeugdfilmfestival, de Denderloop, .. zullen je vrijetijdsagenda snel vullen.

 

Spring er IN en UiT. Neuze, neuze, neuze, het wordt reuze!

 

Start ticketverkoop op zaterdag 11 juni 2016 om 10.00 uur in het vrijetijdshuis (Warandestraat 22) of online www.liedekeke.be 

 

Info: 053 64 55 82 of aan de UiTbalie in het vrijetijdshuis.

 

Bel of mail uit@liedekerke.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 mei 2016
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief