Verkoelende stunt nu vrijdag op Parkconcerten LIEDEKERKE

C21

Verkoelende stunt nu vrijdag op Parkconcerten LIEDEKERKE

Zwembad_op_de_parkconcert
 

De Liedekerkse parkconcerten zijn vrijdag alweer toe aan hun laatste avond. Op vrijdag 26 augustus trekt “The Subway Papers” de debatten op gang. The Subway Papers, een rockgroep die covers brengt van het niet alledaagse genre. Soms wagen ze zich ook nog eens aan een eigen song. Met aan de basgitaar John, aan de drums Dirk, sologitaar en backingvocals Geert en met zang en gitaar Pieter. 

Gevolgd door “Gene Thomas” 

Een groepje 'Ship of dreams', waarbij hij direct een rockalbum uitbracht nl.: 'Always on the run.' 2 jaar later in 1995 kiest Gene resoluut voor de dancemuziek en is x-session een feit. Met x-session scoorden ze verschillende hits zoals: ' I say yeah', tot 'on and on',...


Naast hun verschillende hits behaalden ze ook zowel 2 donna als 2 tmf awards. Gene kreeg ook nog eens een award voor beste zanger. Ondertussen is gene ook populair aan het worden zowel in Wallonië als in Frankrijk. Zijn nieuwe cd l'equilibre scoort alvast zeer goed bij onze zuiderburen.

En om af te sluiten met “Bojkott”.

“BOJKOTT, gevestigd in de periferie rond Brussel, brengt een eigentijds georiënteerde stijl van rock met links naar New Wave, Stonerrock, Metal en Punk . Deze invloeden zorgden mee voor de geboorte hun unieke eigenwijze Urban Power Play sound. Er is geen Masterplan, geen strategie, alleen de muziek als remedie tegen de bitterheid in onze huidige samenleving. De groepsleden van BOJKOTT zijn mensen met een diverse smaak en achtergrond doch rauw, direct, 'edgy', snel en 'to the point' zijn hun gemeenschappelijke sleutelwoorden”.

 

Maar er is meer. Gezien de subtropische temperaturen, die de weerberichten aankondigen zal er voor het eerst ook een mobiel zwembad voorzien worden. We hadden dit vorige maandag ook al kunnen toepassen in Ninove en dat werd een enorme meevaller.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 aug 2016
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief