LIEDEKERKE - Eindejaarsfeest “De Lange Tafel”

C21

LIEDEKERKE - Eindejaarsfeest “De Lange Tafel”

2016-18-12_lange_tafel_ocmw__5_a
 
2016-18-12_lange_tafel_ocmw__6_b
 
2016-18-12_lange_tafel_ocmw__3_b
 
2016-18-12_lange_tafel_ocmw__7_a
 

In de parochiezaal werd een eindejaarsfeest georganiseerd voor de cliënten en serviceflatbewoners van residentie Paepenbergh. In het totaal werden er een 200-tal Liedekerkse gezinnen uitgenodigd. Er waren zo’n 70 volwassenen en een 5-tal kinderen aanwezig.

 

Het OCMW wil de mensen een feestelijk menu aanbieden aan een lage prijs én in een fijn gezelschap, zodat iedereen kan genieten van een prettige kerst- en eindejaarsperiode. Het OCMW kon voor de organisatie van het feest rekenen op de enthousiaste inzet van verschillende vrijwilligers en de medewerking van lokale leveranciers.

 

Traiteur Christa De Kock bood een mooi feestmenu aan. Nadien kon men genieten van gebak van bakkerij Exotica. De drank werd verzorgd door bier- en wijnhandel Hubert Deneys die bovendien 3 biermanden sponsorde. Deze geschenkmanden werden tijdens het feest verloot onder de genodigden. Bloemenwinkel Florina zorgde voor de decoratie van zaal en tafels.

Er was ook een fijn kinderhoekje en alle aanwezige kinderen kregen een leuk cadeautje mee naar huis. 

 

Ze willen graag ook alle vrijwilligers en sponsors danken. In 2017 willen ze verder blijven inzetten op een gemeente waar het voor iedereen fijn is elkaar te kunnen ontmoeten. Ze blijven ten dienste van de inwoners die extra hulp nodig hebben.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 dec 2016
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief