LIEDEKERKE - Nieuwe winkel Wijnhuis Oinos

C21

LIEDEKERKE - Nieuwe winkel Wijnhuis Oinos

2017-04-02-_wijnhuis_oinos_017a
 

Na iets minder dan 4 jaar op de Warandestraat 64 de winkel te hebben, verhuizen we op zaterdag 4 februari met Wijnhuis Oinos naar de Pamelsestraat 111 (schuin tegenover slagerij Van Vaerenbergh, iets meer richting Pamel), op de hoek met de Vooruitgangsstraat.

 

We verhuizen hiermee naar een iets groter pand, met 5 privé parkeerplaatsen voor onze deur. Een enorm gemak voor onze klanten en altijd een ambetant punt geweest in de Warandestraat.

 

We sluiten onze winkel in de Warandestraat vanaf zondag 29 januari en openen opnieuw in de Pamelsestraat 111 op zaterdag 4 februari.

 

De plechtige opening volgt op donderdag 30 maart van 18-21u. Wie hierop aanwezig wenst te zijn, kan een mail sturen naar info@oinos.be met naam en aantal personen.

 

In principe blijven we hetzelfde doen (particulier, horeca en doorverkoop), maar we gaan ook kortelings – naast ons assortiment wijn - ons ginassortiment heel sterk uitbreiden. De liefhebbers van gin kunnen dus binnenkort eveneens hun hartje ophalen bij ons.

 

We zijn en willen er blijven voor onze klanten. Foodpairing is bv. 1 van mijn stokpaardjes. We kennen ook het gros van onze wijndomeinen persoonlijk, wat – door de verhalen van de wijnbouwers, de kennis van de terroir, de verschillende wijnen, het voor ons makkelijker wordt om deze pairing te bewerkstelligen. Uiteraard polsen we bij de klant naar bepaalde voorkeuren qua smaak, land, prijscategorie, … om zo tot de beste oplossing op maat te komen.

 

We willen voor de particulier de drempel echt wegnemen. Je betaalt bij ons echt niet meer dan in een supermarkt, terwijl wij onze domeinen ten volle kennen en je degelijke service en advies kunnen verlenen volgens jouw specificaties. 

 

Naar horeca toe vertaalt zich dit naar een welgebalanceerde wijnkaart. Onze kennis, onze rechtstreekse import, onze service, onze prijzen en onze kwaliteitswijnen, zorgen er voor dat we op de dag van vandaag leverancier zijn bij zowel café’s, brasseries als gerenommeerde restaurants tot 2 Michelinsterren. 

Naar eetfestijnen blijven we dezelfde service bieden als voorheen. Al promoten we heel hard naar verenigingen om een wijnverkoop te organiseren i.p.v. of naast een eetfestijn. Veel minder vrijwilligers nodig, wij laten proeven op locatie, mensen kopen uit solidariteit aan de school, vereniging of sporter (die zich bv kwalificeert voor de Ironman van Hawaï) en de return is vaak groter dan een eetfestijn met een fractie van de inspanning.

 

Verder spelen we met de idee om kortelings uit te pakken met thema-avonden op donderdagavond. Mensen die gezellig een glas wijn kunnen komen consumeren, in combinatie met oesters, tapas, ... 

Eventueel een ginproducent die zijn gin komt voorstellen, vergezeld met hapjes.

 

Onze winkel zal - net als voorheen - ook openstaan voor proeverijen allerhande.

 

Wil je een bedrijfsevent voor je salesmensen die bv elk een belangrijke klant meebrengen, dan kan er eerst een bedrijfspresentatie worden gegeven met een wijndegustatie voor en/of na onder een formule die de klant verkiest. Of een pershappening met receptie achteraf. 

 

Net zoals in onze huidige winkel zullen we 2 maal per jaar een grote wijndegustatie organiseren met aanwezigheid van wijnbouwers. Dit telkens met 50 à 60 wijnen. Inschrijven op de nieuwsbrief hiervoor kan via deze http://oinos.be/nieuwsbriefinschrijving/

 

Onze openingsuren worden ook aangepast naar de vraag van de klant. Zo zullen we op volgende momenten open zijn:

 

Maandag, woensdag en donderdag van 14-18u

Vrijdag en zaterdag doorlopend van 10-18u

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 jan 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief