OPWIJK - Stijlvol horecapand zoekt enthousiaste uitbater

C21

OPWIJK - Stijlvol horecapand zoekt enthousiaste uitbater

Editiepajot-ingezonden-alken-maes-22042014
ingezonden foto

Op vrijdag 25 april stelt Alken-Maes de deuren van zijn volledig gerenoveerde brasserie in de Marktstraat 59 in Opwijk open voor potentiële uitbaters. Zij die geïnteresseerd zijn in een modern pand in een bruisende en landelijke gemeente zijn hier aan het juiste adres. Tussen 10u en 17u kunnen ze een kijkje komen nemen in deze volledig gerenoveerde en instapklare horecazaak van maar liefst 215m2, gelegen nabij de brouwerij van Affligem.

De horecazaak, gelegen in het centrum van Opwijk, is recentelijk tot in de kleinste details gerenoveerd. Wie op zoek is naar een uiterst centraal gelegen en stijlvolle brasserie, vindt in de Marktstraat misschien wel DE ideale handelsruimte. Bij mooi weer kunnen de klanten genieten op een gloednieuw en zuidgericht terras met zonneluifel. Het terras van tropisch hardhout is zowel te gebruiken in volle zomer, als wanneer het wat kouder wordt, want de terrasverwarming zal zeker in de smaak vallen.

Naast de grote verbruikszaal is er nog een afgesloten zaal van 75m2 dat kan gebruikt worden voor feestjes. Het pand beschikt over een volledig uitgeruste keuken met een extra koelcel in de kelder en ruime berging. Het gebouw beschikt over een lift en boven de handelsruimte is er nog een ruim appartement met 3 slaapkamers.

Kandidaat-uitbaters zijn bijzonder welkom op de opendeurdag op 25 april van 10u tot 17u.

Wie extra informatie wenst te ontvangen over het pand, kan contact opnemen met Wim Jappens via wim.jappens@alken-maes.com of Peter Respillieux via peter.respillieux@alken-maes.com

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 apr 2014
Sam Herremans
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief