OPWIJK - SamenSterker op de trappers: groepsaankoop elektrische fietsen.

C21

OPWIJK - SamenSterker op de trappers: groepsaankoop elektrische fietsen.

Editiepajot_ingezonden_opwijk_samen_sterker_2015
 

Groepsaankopen zitten in de lift. Aan de najaarsactie samenaankoop gas en elektriciteit van de coöperatieve SamenSterker deden in Vlaams-Brabant alleen al meer dan 3.600 gezinnen mee. Nu komt Samen Sterker met enkele nieuwe producten, zoals een groepsaankoop elektrische fietsen. Wie deelneemt kan fiks besparen. sp.a Opwijk-Mazenzele ondersteunt de actie en organiseert ook een infoavond op 31 maart.

SamenSterker realiseert groepskortingen via groepsaankopen. Iedereen die intekent kan genieten van de korting. Nieuw en opvallend in het aanbod van de groepsaankopen naast klassiekers als gas en elektriciteit en dakisolatie zijn elektrische fietsen. Voor deze groepsaankoop werkt de coöperatieve SamenSterker samen met de Oost-Vlaamse fietsenbouwer Oxford. Dat levert wie deelneemt een besparing tot 20% op.

 

“Oxford heeft een ruim netwerk van verkooppunten. Koop je een fiets via SamenSterker, dan wordt die geleverd bij een handelaar in je buurt. Bij diezelfde handelaar kan je later ook terecht voor het onderhoud,” zegt bestuurslid van sp.a Opwijk-Mazenzele Tom Bosman. “Wie intekent vóór 2 april krijgt naast de korting ook nog eens gratis een Touring-verzekering pechverhelping gedurende één jaar.” SamenSterker organiseert ook demomomenten voor wie eerst een proefritje wil maken.

 

Er zijn tegenwoordig heel wat redenen waarom mensen een elektrische fiets aanschaffen, aldus Marijke De Vis: “Als oplossing voor verplaatsingen van en naar het werk, om in beweging te blijven, om uitstappen te maken of ter ondersteuning voor wie het om gezondheidsredenen moeilijker heeft om nog veel te fietsen. Het is gezond voor lichaam en geest, vermindert stress en het is ook gewoon leuk.”

 

Alle info over de groepsaankoop elektrische fietsen, maar ook over de samen aankoop van elektriciteit en gas, spouwmuurisolatie, zonnepanelen, condensatieketels, waterverzachter, hoogrendementsglas en dakisolatie op www.samensterker.be of via tombosman@hotmail.com of tel. 0478 65 00 01. Op 31 maart op 20u organiseert sp.a Opwijk-Mazenzele een infoavond over alle groepsaankopen in het Bakhuis van het Hof ten Hemelrijk. De toegang is gratis.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 mrt 2015
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief