Er even uit in Ternat

TERNAT - Kortfilmfestival

***Kortfilmfestival 2017. In deze tweede editie van ons Kortfilmfestival presenteren we je net als vorig jaar een straffe selectie van nationale en internationale kortfilms in verschillende genres. Vanaf 14.30 uur  staan er kortfilms voor kinderen vanaf 5 jaar op het programma. Nadien kunnen alle kinderen zich uitleven in het creatief atelier. Om 20 uur kunnen volwassenen een parcours kiezen die hen door het aanbod van de kortfilms leidt.

 
 

TERNAT - Spreekbeurt

*** STIJN VAN DE VOORDE - PRACHTIG IN ZIJN GENREom 20.30 uur in de Ploter. Een geestige spreekbeurt over de artistieke grenzen van boeiende mensen. In 2017 probeert Stijn Van de Voorde actuele, conceptuele kunst te begrijpen. Zijn aandacht gaat onverdeeld naar werken van artiesten die té ver gingen. Wanneer gaat iemand ‘te ver’? Wanneer springt iemand over de grens van ‘de goede smaak’? En vooral, wie trekt die grens? Een voorstelling met veel humor, (bewegende) beelden en onwaarschijnlijke verhalen over het modernste dat de kunst ooit heeft voortgebracht.

 
 

TERNAT - Gers Pardoel

***GERS PARDOEL (NL)  – NEEMT JE MEE om 19 uur in De Ploter. Hit-machine bekend van: ‘Ik Neem Je Mee’, ‘Bagagedrager’ of ‘Louise’ neemt je mee in zijn verhaal achter de muziek Gerwin Pardoel is een Nederlandse rapper. In 2009 horen we voor het eerst van hem in Nederland en Vlaanderen door zijn samenwerking met The Opposites op de single Broodje Bakpao. Sinds zijn nummer 1-hit ‘Ik neem je mee’ weet jong en oud wie Gers Pardoel is. Zijn nieuwste album komt Gers nu speciaal bij ons voorstellen. Uiteraard met de gekende meezingers, maar ook met juweeltjes die de radio net niet haalden.

 
 

TERNAT - Kruipolie

***GEERT VERMEULEN, WALTER POPPELIERS (TWEE ‘EX-NIEUWE-SNAREN’) & ARNE LEURENTOP KRUIPOLIE. Een dolle rit vol waanzinnige teksten, uitgekiende acrobatie, muzikale verrassingen en visuele snoepjes. Geert Vermeulen kennen we van zijn visuele acts, acrobatie en clownerie bij De Nieuwe Snaar. Hij schreef ook ettelijke prachtige songs. In combinatie met Walter, de droogkomische bassist bij DNS, zorgt dit nog steeds voor vuurwerk! Arne Leurentop is de (enige) man achter het eenmansorkest ‘And They Spoke in Anthems’ en vinden we ook regelmatig terug in het gezelschap van Helder, Sir Yes Sir, Het Paleis, FroeFroe …Drie mannen, drie vraagtekens, driemaal niet wat ze lijken te zijn. Met behulp van wat olie wringen ze zich naar dat ene punt dat echt is.

 
 

Meer in de agenda

<januari 2017>
MDWDVZZ
2627282930311
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345