TERNAT - Tijl herenigt oude kameraden in Cloaca

C21

TERNAT - Tijl herenigt oude kameraden in Cloaca

Editiepajot_ingezonden_cloaca

Zet vier oude kameraden samen in een woonkamer. Voeg voldoende bier toe en vergeet zeker niet de vele problemen waar die mannen op dat moment in hun leven mee worstelen. Deze combinatie zorgt voor grappige, heftige én emotionele uitbarstingen. Dat is net wat de spelers van ToneelTijlTernat tijdens hun nieuwste productie Cloaca op de planken zullen brengen.

 

Cloaca is een verhaal over mannenvriendschappen. Als Piet, Leo, Tom en Maarten na enkele jaren opnieuw bij elkaar komen, proberen ze de vriendschap uit hun studententijd nieuw leven in te blazen. Ze houden eerst de schijn van solidariteit nog op, maar hun ambities komen die eendracht al snel in de weg te staan. Hun wankel privéleven zorgt ervoor dat niets meer kan zijn zoals het vroeger was. Ze stellen zich al snel de vraag of hun vriendschap de tand des tijds wel kan doorstaan.

 

Cloaca wordt geregisseerd door Gregory Caers. Hij heeft bij Tijl al vele mooie producties op zijn palmares zoals het totaalspektakel Jungle Book en de locatievoorstelling Ad Veritatem. Wie ooit al een voorstelling heeft gezien van Gregory, weet nu al dat het sowieso een niet te missen ervaring zal zijn. In Cloaca hebben de spelers dan ook de balans gevonden tussen komedie en echte emoties. 

 

ToneelTijlTernat speelt Cloaca op donderdag 21 april, vrijdag 22 april en zaterdag 23 april. De voorstelling start telkens om 20 uur in CC De Ploter. Kaarten kosten 10 euro* en zijn verkrijgbaar aan de balie van CC De Ploter of op www.ccdeploter.be.

 

*de ticketprijs van 10 euro is exclusief een reserveringskost van 50 cent per ticket voor de online ticketdienst mijnevent.be en eventuele betalingskosten per reservatie.

 

Voor meer informatie over ToneelTijlTernat, ga naar www.toneeltijlternat.be.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 mrt 2016
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 22 mrt 2024
Guido van Cauwelaert | 22 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 21 mrt 2024
Guido van Cauwelaert | 21 mrt 2024
Guido van Cauwelaert | 16 mrt 2024
Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Guido van Cauwelaert | 06 mrt 2024

archief