ASSE - Aanleg dambordmarkering Huinegem

C21

ASSE - Aanleg dambordmarkering Huinegem

Editiepajot-asse-logo-gemeente
EP

Naar aanleiding van de verhuis van de brandweer en de verhuis van de dienst Interventie van de lokale politie AMOW, zullen beide diensten regelmatig gebruik dienen te maken van de Huinegem als snelste aanrijroute richting Dendermonde-Aalst-Ternat. 

Om dit zo optimaal mogelijk te laten verlopen, keurde het college het aanbrengen van een dambordmarkering op de twee smalste delen van Huinegem, onder en net voor de spoorwegtunnel en t.h.v. de flessenhals aan het Oud Gasthuis, goed. 

De dambordmarkering verbiedt het stilstaan op dit gedeelte van de rijweg zodat de hulpdiensten optimale doorgang hebben.

 

Op donderdag 30 oktober e.k. vanaf 07.00 uur brengt de firma Trafiroad deze dambordmarkering aan. Dit werk neemt 1 werkdag in beslag. 

Die dag is er geen gemotoriseerd verkeer mogelijk in de Huinegem. Daartoe wordt de Huinegem afgesloten vanaf de Steenweg (N9) tot aan de rotonde. 

De bewoners van het gedeelte Huinegem vanaf de spoorwegbrug tot aan de rotonde, kunnen via de rotonde hun woning bereiken. Ook de watermaatschappij Farys blijft bereikbaar. 

Voetgangers en fietsers kunnen Huinegem wel gebruiken.

 

Er geldt die dag een parkeerverbod vanaf 07.00 uur tot einde van de werken en dit zowel voor de onder- als bovengrondse parking van de Huinegem.   

 

Om te ontsluiten wordt het eenrichtingsverkeer in de Mollestraat opgeheven.

 

Meer info

Bevoegde mandataris: Yoeri Vastersavendts, T 02 452 81 68, yoeri.vastersavendts@asse.be
Bevoegde dienst: dienst Mobiliteit, Rosita Meert, T 02 454 19 33, mobiliteit@asse.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 okt 2014
Sam Herremans
Ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief