Het OLV Ziekenhuis in ASSE staat klaar om kijklustigen te verwelkomen op de Dag van de Zorg

C21

Het OLV Ziekenhuis in ASSE staat klaar om kijklustigen te verwelkomen op de Dag van de Zorg

Editiepajot_ingezonden_olv_ziekenhuis_asse_logo_02032015

De artsen en medewerkers van het OLV Ziekenhuis in Asse hebben alles in de gereedheid gebracht om op de Dag van de Zorg alle kijklustigen te verwelkomen en hen een blik achter de schermen te gunnen. 

Het OLV Ziekenhuis maakt van deze gelegenheid gebruik om het resultaat van de recente verbouwingswerken te tonen. Deze werken vormen samen fase 1 van het MasterPlan 2020. De volgende fase zal binnenkort worden opgestart.

  • De centrale ingang voor bezoekers werd terug opengesteld na renovatie. Daarbij werd ook een nieuw aangelegde ‘halen & brengen’ zone in gebruik genomen.
  • De toegangsweg naar de Urgentiedienst werd uitgediept zodat ook ambulances met een hogere carrosserieopbouw tot aan de toegangsdeur kunnen rijden. Moderne ziekenwagens bevatten immers steeds meer medische apparatuur, die wordt ondergebracht onder het dak van de wagens. 
  • Ook de voorgevel van het centrale gebouw werd opgefrist en de vleugel rechts daarvan kreeg een nieuwe, wit-en-grijze gevelbekleding.
  • De stookinstallatie werd vernieuwd. 
  • De materniteitskamers en de patiëntenkamers op de eerste en de tweede verdieping van blok B werden grondig gerenoveerd.

Het parcours dat voor de Dag van de Zorg werd uitgestippeld, brengt de bezoekers ook langs nagenoeg alle medische diensten die op de campus Asse actief zijn. Onze medewerkers bezorgen niet enkel informatie over hun activiteiten, maar laten je ook meekijken achter de schermen en zetten je vaak aan om zelf iets uit te testen.

 

Het publiek kan de resultaten van de eerste verbouwfase op Campus Asse komen bekijken op de Dag van de Zorg op zondag 15 maart, tussen 10 en 17 uur (laatste rondgang start om 16 uur). Welkom! Vooraf inschrijven is niet nodig.
Meer info: www.dagvandezorg.be/deelnemers/olv-ziekenhuis-campus-asse-8/ 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 mrt 2015
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief