ASSE - Inrichten van een schoolstraat in Stevensveld

C21

ASSE - Inrichten van een schoolstraat in Stevensveld

Editiepajot-asse-logo-gemeente

Om de schoolomgeving van de gemeentelijke basisschool van Walfergem veiliger te maken wenst het gemeentebestuur van Stevensveld een schoolstraat te maken.

Het gemeentebestuur organiseerde hiervoor een vergadering met de directie, de ouderraad en de bewoners van Stevensveld. Iedereen is bereid deze maatregel gedurende enkele maanden te testen.

 

Tijdens de schooldagen kan je 's morgens tussen 08.00u en 08.30 uur en in de namiddag tussen 15.00 en 15.30 uur en op woensdag tussen 12.00 en 12.30 uur niet meer door Stevensveld rijden. De parking ter hoogte van de parochiezaal blijft bereikbaar zodat ouders daar kunnen parkeren en samen met hun kind(eren) te voet de schoolpoort kunnen bereiken. Op deze manier ontstaan er t.h.v. de ingang van de school niet langer conflicten tussen auto's, fietsers en voetgangers en creëren we een veilige schoolomgeving.

 

Deze maatregel gaat in vanaf maandag 27 april 2015. Indien deze tijdelijke maatregel positief wordt geëvalueerd (einde juni), wordt deze definitief ingevoerd  vanaf 1 september 2015.

 

Meer info

Bevoegde mandataris: Yoeri Vastersavendts, T 02 452 81 68, yoeri.vastersavendts@asse.be 

Bevoegde dienst: dienst Mobiliteit, T 02 454 19 30, mobiliteit@asse.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 apr 2015
Sam Herremans
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief