ASSE - Tweede klimaatraad

C21

ASSE - Tweede klimaatraad

Editiepajot_ingezonden_affiche_tweede_klimaatraad

Het gemeentebestuur engageerde zich om tegen 2020 de C02-uitstoot met minstens 20% terug te dringen. Tevens opteert het bestuur om bij de uitvoering van de acties minstens 20% van de bevolking te betrekken. 

Prioriteiten en mogelijke acties werden besproken en geëvalueerd binnen de verschillende sectoren. Uit breed overleg in een eerste klimaatraad, klimaatwerkgroepen, interne stuurgroepen klimaat,… werd een grondige analyse gemaakt  en is een consensus bereikt over de concrete aanpak van de CO2 uitstoot. De redactie van een eerste ontwerpactieplan is afgerond en deze wordt voorgelegd aan de verschillende partners en adviesraden. Het ontwerpklimaatactieplan is beschikbaar op de gemeentelijke website. 

 

Het bestuur nodigt iedereen uit op de tweede klimaatraad die plaatsvindt op dinsdag 2 juni om 19.30 uur in jeugdcentrum 't Jass, Asphaltcosite 20 in Asse. We stellen het ontwerpklimaatactieplan voor, toetsen naar het draagvlak ervan en zoeken ambassadeurs voor verdere uitwerking en uitvoering van de acties. Participatie-expert Levuur begeleidt opnieuw de avond.

 

Zet mee je schouders onder deze belangrijke klimaatuitdagingen en kom naar de tweede klimaatraad!

 

Meer info

Bevoegde mandataris: Yoeri Vastersavendts, T 02 452 81 68, yoeri.vastersavendts@asse.be
Bevoegde dienst: dienst Milieu, Ben Michiels, T 02 454 19 23, milieu@asse.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 mei 2015
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief