ASSE - Werken aan verkeersgeleider op N9k

C21

ASSE - Werken aan verkeersgeleider op N9k

Editiepajot-asse-logo-gemeente

Op maandag 6 juli e.k. vinden er, in opdracht van het Agentschap Wegen en Verkeer, werken aan de boordsteen van de verkeersgeleider op de N9k ter hoogte van het station van Asse plaats. Dit werk is noodzakelijk voor de optimalisering van de draaicirkel zodat opleggers vlotter de beweging vanuit het centrum naar Z.5 Mollem kunnen maken. 

Het werk start omstreeks 07.00 uur en zou tegen ten laatste 09.00 uur voltooid zijn. Tijdens dit werk kan het verkeer komende van Brussel richting Mollem de N9k niet volgen, maar dient door Asse-centrum om via Huinegem Mollem te bereiken. Het tonnageverbod in Huinegem richting Mollem wordt tijdelijk opgeheven.

 

Eens deze fysieke aanpassing gerealiseerd, zal het tonnageverbod strikt opgevolgd worden. Overtredingen worden dan ook geverbaliseerd. Hetzelfde geldt voor het afslagverbod naar rechts aan het station van Asse komende van N9k.

 

Verkeerssituatie na de werken 

Vrachtwagenverkeer (+ 3t5) komende uit Ternat, Aalst en Lebbeke/Dendermonde naar Z.5 Mollem mag niet meer vanop N9 naar Huinegem afslaan, maar dient via de nieuwe linksafbeweging aan spoorwegovergang te rijden. Er mag géén verkeer uit Z.5 Mollem (uitgezonderd bussen van De Lijn & hulpdiensten code 3) afslaan via de dambordmarkering aan station Asse naar het centrum van Asse.

 

Meer info

Bevoegde mandataris: Yoeri Vastersavendts, T 02 452 81 68, yoeri.vastersavendts@asse.be 

Bevoegde dienst: dienst Mobiliteit, T 02 454 19 33, mobiliteit@asse.be 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 jul 2015
Sam Herremans
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief