Fietsersbond ASSE organiseert hun eerste "FILE-BEU" fietstocht op zondag 22 mei 2016

C21

Fietsersbond ASSE organiseert hun eerste "FILE-BEU" fietstocht op zondag 22 mei 2016

Editiepajot-asse-logo-gemeente

Ben je het beu om in de file te staan richting Brussel? Ben je de vertragingen van de trein of bus beu? Waarom dan niet eens met de fiets naar Brussel fietsen? Wil je te weten komen hoe je op een veilige manier naar Brussel kan fietsen? Doe dan mee aan de “file-beu” fietstocht van Fietsersbond Asse.

 

Er wordt in groep vertrokken op zondag 22 mei 2016, om 13u stipt, aan de parking van de Boekfos in Asse. Wie vanuit Zellik mee wil rijden, kan de groep opwachten ter hoogte van de kruising van de Kerklaan en de Louis de Bondtstraat.

 

Er wordt via Groot-Bijgaarden richting Brussel-Zuid gefietst, waarna er naar het centrum gereden wordt waar ergens gepauzeerd wordt. Daarna wordt via Brussel-Noord en via Jette terug naar Zellik en Asse gefietst. Zo kunnen deelnemers twee fietsroutes ontdekken die door enkele leden van de Fietsersbond Asse dagelijks gebruikt worden om naar hun werk te fietsen.

 

De fietstocht zal ongeveer 30 km lang zijn en is helemaal gratis. Ten laatste om 17u eindigt de fietstocht aan de Boekfos. Je hebt enkel een fiets in degelijke staat en eventueel regenkledij nodig.

 

Vooraf inschrijven is niet nodig. 

 

Meer info vind je via de facebookpagina van Fietsersbond Asse.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 mei 2016
Sam Herremans
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief