BEERSEL - Tijdelijk verkeersreglement met Rommelmarkt noodzakelijk

C21

BEERSEL - Tijdelijk verkeersreglement met Rommelmarkt noodzakelijk

Editiepajot_beersel_rommelmarkt
Foto Bart Devillé
 

De Rommelmarkt in het centrum van de Beerselse deelgemeente Huizingen, wellicht één van de grootste in de regio, traditioneel op 15 augustus, lokt jaar na jaar, afhankelijk van de weersomstandigheden, een massa belangstellenden naar de gemeente. Een tijdelijk verkeersreglement is dan ook telkens noodzakelijk.

Op het gemeenteplein, hoek Vaucampslaan en H.Torleylaan, is het stilstaan en parkeren verboden vanaf woensdag 13 augustus 22u tot zaterdag 16 augustus 16u. Van donderdag 14 augustus 19u vrijdag 15 augustus 22u is het stilstaan en parkeren, langs beide zijden van de straat, verboden op de volgende plaatsen: Oudstrijdersstraat vanaf de A.Vaucampslaan tot de Sint-Jansweg, Sint-Jansweg, A.Vaucampslaan vanaf de Oudstrijdersstraat tot de Sint-Jansweg, H.Torleylaan vanaf de woning 64 tot de Oudstrijdersstraat, L.Devillersstraat vanaf de bushaltze tot het kruispunt met de H.Torleylaan, Menisberg vanaf het kruispunt met de H.Torleylaan tot 10 meter voorbij het kruispunt, E.Belsacklaan(gedeelte met eenrichtingsverkeer) en Sint-Leonarduslaan tot de E.Belsacklaan.
Van donderdag 14 augustus 22u tot vrijdag 15 augustus 24u is de toegang voor alle bestuurders, in beide richtingen verboden in de volgende straten: (een uitzondering wordt gemaakt voor het plaatselijk verkeer): A.Vaucampslaan tussen de Oudstrijdersstraat tot de Sint-Jansweg, H.Torleylaan tussen de L.Devillersstraat en de Oudstrijdersstraat, Oudstrijdersstraat tussen de A.Vaucampslaan en de Sint-Jansweg en Sint-Leonarduslaan tot de E.Belsacklaan.
Op vrijdag 15 augustus van 6u tot 24u is in de E.Belsacklaan, meer bepaald op het deel met eenrichtingsverkeer, de toegang, in beide richtingen, verboden voor alle bestuurders. Op vrijdag 15 augustus van 6u tot 20u wordt eenrichtingsverkeer ingevoerd in de volgende straten: H.Torleylaan van de L.Devillersstraat in de richting van de A.Vaucampslaan, A.Vaucampslaan van de H.Torleylaan in de richting van de Sollenbeemd, Oudstrijdersstraat van de H.Torleylaan in de richting van de Sint-Jansweg. Op vrijdag 15 augustus van 6u tot 20u is de toegang, in beide richtingen, voor iedere bestuurder verboden in de Sint-Leonarduslaan. Een uitzondering wordt gemaakt voor het plaatselijk verkeer.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 jul 2014
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024

archief