Udo’s kerstconcert in CC de Meent in ALSEMBERG

C21

Udo’s kerstconcert in CC de Meent in ALSEMBERG

Editiepajot_beersel
Ingezonden foto
 

Udo die hoge noten zingt en sfeervolle, lazy songs brengt; iedereen weet dat dit loepzuiver is, met emotie én zalig om te horen. Zingen is dan ook zijn passie, muziek zijn grote liefde en hij combineert de twee met volle overgave. Hierdoor slaagt hij er in de deur naar uw hart te openen en zijn publiek kippenvelmomenten te bezorgen. Udo stelt een speciaal kerstprogramma samen, dat past bij de meest romantische periode van het jaar.

Voor dit concert laat Udo zich, naast drie van zijn vaste muzikanten Chris Van Nauw (gitaar), Jan Samyn (percussie) en Nina Babet (backings) begeleiden door vijf jonge, getalenteerde dames, die net als hij muziek ademen: Tylaine Van den Broeck begeleidt Udo aan de piano en 4 fantastische violistes en contrabassist Christophe Devisscher doen de rest.

Zij spelen melancholische melodieën, evergreens en kerstklassiekers die een persoonlijke touch hebben gekregen. Het is immers geen geheim dat Udo graag met songs aan de slag gaat en die naar zijn hand zet. Een aantal voorbeelden : White Christmas, Ave Maria, Stille Nacht enz. Tijdens het optreden zal hij trouwens verrassen met een paar klassieke muziekstukken.

Udo’s  kerstconcert wordt georganiseerd door Lions Club tussen Zenne en Zoniën, ten voordele van het goede doel. Het concert gaat door in CC de Meent in Alsemberg op 12 december om 20u.

Meer info http://www.demeent.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 okt 2014
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024

archief