BEERSEL Groeiend succes voor Classica Elsemaa

C21

BEERSEL Groeiend succes voor Classica Elsemaa

Editiepajot_bart_devill___classica
foto Bart Devillé
 
Editiepajot_bart_devill___classica1
foto Bart Devillé
 

De Classica Elsemaa die al voor de vierde keer werd georganiseerd door de vzw Elsemaa Sportif, begonnen als een tweedaagse en nu al een driedaagse, is niet alleen niet meer weg te denken in het socio-culturele en sportieve leven van Beersel, dit evenement blijft maar groeien. Jaar na jaar zijn er niet alleen verbeteringen van de organisatie uit, maar groeit ook de publieke belangstelling. En zo moet het!

Een en ander begon al vrijdag 24 oktober met de ‘KLASsica’ voor scholen. Alle vijfde en zesde klassers van de Beerselse scholen kregen de kans om de kneepjes van het veldrit-vlak te leren. Hiervoor waren twee begeleiders per klas ter beschikking. Alle Beerselse lagere scholen waren op de afspraak, behalve Freinetschool De Boomhut uit Alsemberg.
 
Zaterdag 25 oktober kwamen de Elite zonder contract en de beloften, de nieuwelingen en junioren en de Masters B en C aan de startlijn, met vooral Yannick Peeters als meest bekende naam. Zondag waren het vooral de miniemen en aspiranten, gevolgd door de recreanten die het ‘serieuze’ sportieve gedeelte vol maakten. De Gentlemen’s Classica Elsemaa zorgde niet alleen voor sportieve hoogtepunten, maar vooral voor ambiance. Niet alleen in de tent, maar ook op en rond de omloop.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 okt 2014
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 05 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024
Hugo Deville | 30 mrt 2024
Hugo Deville | 27 mrt 2024

archief