BEERSEL - De Mandarijntjeskamer

C21

BEERSEL - De Mandarijntjeskamer

Editiepajot_beersel_mandarijntjeskamer_foto_olaf
Foto Olaf
 

KT Lustig en Vrij brengt op vrijdag 28, zaterdag 29 november telkens om 20 uur en zondag 30 november om 15 uur De Mandarijntjeskamer; een komedie van Robert Thomas in een regie van Jan Van Rossem. De voorstellingen gaan door in CC De Meent te Alsemberg.

Deze pittige komedie speelt zich af in een klein pittoresk hotelletje in het centrum van Parijs. Elke kamer werd door een schilder speciaal gedecoreerd met bloemen of plantenmotieven. De meest geboekte kamer is de “mandarijntjeskamer”. Kamerjongen Adrien is reeds 10 jaar in dienst bij de chagrijnige hotelbaas Madame Postic. Als het nieuwe kamermeisje Loulou haar intrede doet, voelt Adrien zich op slag beter. Hij zal haar de knepen van het vak leren.
Een bonte mengeling van gasten zien we in de mandarijntjeskamer passeren. Ieder met hun eigenverhaal, soms schijnbaar triest, soms kluchtig maar steeds met een onverwacht eind.
Kaartjes 8 euro te krijgen bij de spelers. Reserveren op 02/ 305. 48. 05.
Spelen mee: Bruno Vandaele, Lien Nerinckx, Sabrina Vanhemelrijck, Jasper Stegen, Gert Tavano, Linda Van Damme, Eva Quintelier, Veerle Debusscher, Luc 'Spek' Spegelaere, Karlien Geerts, Peter Bellemans, Anja Merckx, Karen Haine, Sara Guldentops en Rosa Debelder.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 nov 2014
Olaf Feldberg
Olaf Feldberg
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 05 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024
Hugo Deville | 30 mrt 2024
Hugo Deville | 27 mrt 2024

archief