Jean Debrael wordt gehuldigd op gemeenteraad BEERSEL

C21

Jean Debrael wordt gehuldigd op gemeenteraad BEERSEL

Editiepajot_bart_devill___jean_debrael
foto Bart Devillé
 

Hij zelf was er niet voor te vinden, maar het laatste agendapunt van de openbare vergadering van de gemeenteraad van Beersel dd. 26 november, liegt er niet om: ‘Huldiging van de heer Jean Debrael-40 jaar gemeenteraadslid’.

Jean Debrael geboren in Dworp, waar hij tot zijn 7de jaar woonde, en nadien verhuisde naar Lot nam voor de eerste maal deel aan de verkiezingen in 1970 en werd effectief gemeenteraadslid in 1974. In de gemeenteraad is hij nog het enige gemeenteraadslid van voor de fusies. Na de fusie werd hij schepen in november 1979 en bleef dit onafgebroken tot 2 januari. Bevoegdheden toen: Onderwijs, Financiën en Begroting, Jeugd, Jumelage en Beheer van het Gemeentelijk Waterbedrijf. Van 2001 tot 2007 had hij als bijzondere bevoegdheid het beheer van het gemeentelijk patrimonium, roerend en onroerend.
 
Vandaag is Jean nog gemeenteraadslid met een mandaat als bestuurder bij Finilek en Iverlek en vertegenwoordigt de gemeente ook op de Algemene vergaderingen van IWVB, Haviland en Havicrem. En buiten de politie is Jean ook lid van de Raad van Beer van Verbroedering Beersel Drogenbos en de Denktank rond de kerk van Lot en volgt de prestaties van zijn kleinkinderen, zowel op sportief als onderwijsvlak op de voet! En wanneer het moet springt hij ook wel in als baby-sit.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 nov 2014
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Deville | 27 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Deville | 23 mrt 2024
Hugo Deville | 19 mrt 2024
Hugo Devillé | 18 mrt 2024
Hugo Devillé | 18 mrt 2024

archief