SINT-PIETERS-LEEUW/ BEERSEL – Kinderconcert RED in de CC de Meent

C21

SINT-PIETERS-LEEUW/ BEERSEL – Kinderconcert RED in de CC de Meent

Beersel
Ingezonden foto
Beersel
Ingezonden foto
 

Laat je verleiden door het mooiste rood en geniet tijdens de krokusvakantie samen met je kinderen van het kinderconcert RED. Het concert gaat over de jongen Red, hij wil de wereld redden maar doet dat vooral in zijn stoere heldenverhalen, daarmee wil hij graag Lilly imponeren, zijn nieuwe Nederlandse buurmeisje… Kan RED het alleen?

Ron Reuman, afkomstig van Sint-Pieters-Leeuw, bedacht het figuurtje RED al tijdens zijn opleiding Grafische Vormgeving aan Sint-Lucas. Jaren later, nadat hij al ferm het pad van drummer had gekozen (oa. bij Laïs, Axl Peleman, Rick de Leeuw…) en samen met zijn vrouw Nadia het productiehuis Maandacht had opgericht, kreeg RED een tweede leven.

RED werd een hoofdfiguurtje in een boek-met-CD, geïlustreerd door Tom Schamp, winnaar van de Boekenpauw 2008 en 2013. De bladzijden zijn gevuld met allemaal associaties op rood, tot de tomatensoep van Andy -Campbell- Warhol toe om ook de meelezende ouders te amuseren. Maar RED werd ook een superheld in een kinderconcert waaraan o.a. Lennaert Maes, bekend van Lenny en de Wespen, Ron Reuman en Axl Peleman meewerken. De liedjes van het Red-concert vind je terug op de bijhorende CD.

Op dinsdag 17 februari om 15u staat het kinderconcert RED op het podium van CC de Meent in Alsemberg met de liveband: Red & Lily (tekst, muziek en spel), Roeland Vandemoortele (gitaar), Axl Peleman (bas) en Ron Reuman (drums).

Meer info/ trailer: http://www.demeent.be/nl/event/615/kinderconcert

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 jan 2015
Elsie De Greef
Ingezonden foto's
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 05 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024
Hugo Deville | 30 mrt 2024
Hugo Deville | 27 mrt 2024

archief