Lustig en Vrij speelt weer zijn jaarlijkse productie in JC De Moesjebaaz te BEERSEL

C21

Lustig en Vrij speelt weer zijn jaarlijkse productie in JC De Moesjebaaz te BEERSEL

Editiepajot_beersel_tonerrl_foto_olaf
Foto Olaf
 

Zij die in het verleden al zijn komen kijken, weten het intussen: toneel in de Moesjebaaz is "anders". Geen dorpskomedie, geen klassiek avondvullend stuk. Wel eigen bewerkingen, eenakters en korte sketches. Met "Loslaten" wordt dat dit jaar niet anders. Ook nu brengt ‘Lustig en Vrij’ weer eenakters van eigen hand of bewerkingen in een regie van Kieran Uylenbroek, maar dit voor de laatste keer onder zijn regie!

Het thema dit jaar is dan ook "Loslaten .... Bedankt!". Spelen dit jaar weer met mee: Hilde Van der Hasselt, Jasper Stegen, Karlien Geerts, Jolien Hendrickx, Joeri Zelck, Ruben Theunckens, Tiago Van der Haeghen, Sara Guldentops, Peter Bellemans, Kim Borremans, Gert Tavano, Sabrina Vanhemelrijck, Eva Quintelier, Karlien Nerinckx, Karen Haine.
Daar ze reeds voor de 5de keer spelen en het Kieran zijn laatste regie is, voorzien ze een heuse BBQ op zondag!. Er zijn enkel nog plaatsen te reserveren voor zondag 7 juni. De andetre dagen is de zaal uitverkocht
De BBQ is op zondag 7 juni 2015 van 12u30 BB. Inschrijvingen voor de BBQ zijn verplicht!!! Voorstelling zonder BBQ kan uiteraard!). De opvoering begint om 14.30 uur. (gratis dessertje tijdens de pauze)
Reserveren via Bruno: bruno_vandaele@hotmail.com of 0485 47 44 90.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 mei 2015
Foto Olaf
Foto Olaf
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024

archief