N-VA BEERSEL reageert tegen lokaal CD&V blad

C21

N-VA BEERSEL reageert tegen lokaal CD&V blad

Editiepajot_bart_devill___n-va
foto EP
 

Nadat het lokaal CD&V blad een tweetal weken geleden in de Beerselse brievenbussen werd gedeponeerd, reageert N-VA Beersel nu bij monde van voorzitter Tom Feys.

In dit CD&V blad had men het niet alleen over verwezenlijkingen door het gemeentebestuur, maar ook over een en ander dat misliep , met uiteraard een verwijtende vinger naar de ‘anderen’: hier dan de N-VA oppositie, meer bepaald Vlaams Minister en Beersels gemeenteraadslid Ben Weyts.

Zo ziet men in de klassering van het Herman Teirlinckhuis een sabotage door de N-VA ministers in de Vlaamse Regering en wat de verzakking op de Alsembergsesteenweg betreft, ook hier wordt de verantwoordelijkheid volledig in de schoenen geschoven van Vlaams Minister van Openbare Werken, Ben Weyts.
 
N-VA voorzitter Tom Feys:“Burgemeester en schepencollege hebben het dossier van de verzakking volledig mismeesterd en proberen nu schaamteloos de schuld in de schoenen te schuiven van Vlaams minister en Beerselaar Ben Weyts. Van bij de vaststelling van de verzakking heeft het gemeentebestuur onmiddellijk gedaan alsof het gewest en dus Minister Weyts verantwoordelijk zou zijn. Daarmee probeert men twee vliegen in één klap te slaan: onze Beerselse minister zwart maken èn meteen ook de factuur voor de herstelling van de steenweg doorschuiven.”
 
Feys wijst er nog op dat de eigen gemeentelijke technische dienst onmiddellijk toe gaf dat de gemeente wel degelijk verantwoordelijk was en is voor de verzakking. “Intussen duidde de rechtbank een gerechtsexpert aan. In zijn onderzoek bevestigt die klaar en duidelijk dat de gemeente verantwoordelijk is en de herstellingswerken moet laten uitvoeren. Schoorvoetend is men daar nu eindelijk mee begonnen.”
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 jul 2015
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024

archief