BEERSEL - Foto’s motorcross in Huizingen & Dworp worden tentoon gesteld

C21

BEERSEL - Foto’s motorcross in Huizingen & Dworp worden tentoon gesteld

Motocross
EP

Collectie Jos Van Impe en Patrick Herremans
Het zat er aan te komen dat er ooit een tentoonstelling zou georganiseerd worden met als thema ‘Motorcross in Huizingen & Dworp’. Immers het kan niet worden ontkend dat in deze regio de motorcross niet alleen erg beleefd werd, maar dat ook hier de aanloop naar deze van Kester plaatsvond.

Oud Dworpenaar Jos Van Impe schreef al ‘Grizzly, de vergeten motorheld’ en ‘Motorcross in Dworp’ en Beerselaar Patrick Herremans gaf mee vorm aan het boek van René Deboeck ’50 jaar motorcross in Kester en 50 jaar AMC Dworp’
Jos Van Impe en Patrick Herremans vonden elkaar en met foto’s en andere documentatie uit hun collectie werd de tentoonstelling ‘Motorcross in Huizingen & Dworp’ geboren. Deze vindt een eerste maal plaats op 15 augustus in de Polyvalente zaal Parochie(naast kerk Huizingen) van 10u tot 17u, dit ter gelegenheid van de jaarlijkse rommelmarkt. Een tweede maal wordt hij georganiseerd op dinsdag 20 oktober, ter gelegenheid van de Jaarmarkt, van 10u tot 17u, in het Poortgebouw van de pastorie Dworp. De toegang voor beide tentoonstellingen is gratis.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 jul 2015
Hugo Devillé
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 05 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024
Hugo Deville | 30 mrt 2024
Hugo Deville | 27 mrt 2024

archief