BEERSEL Beerselse jongeren toonden hun talent

C21

BEERSEL Beerselse jongeren toonden hun talent

Editiepajot_bart_devill___toon_je_kunsten
foto Bart Devillé
 

 Voor het eerst werd in het Kasteel van Beersel een kunst - & cultuur-happening van jong Beersels talent getoond. Het ging hem vooral om Beerselse jongeren die deel uitmaken van toneel- en dansverenigingen, muziek- en kunstacademies en anderen.

Zondag daverde dan ook het kasteel op zijn vesten van al dit jonge talent. De weide, de ophaalbrug, de binnenkoer, de drie torens, de binnenkoer, de ridderzaal worden vormden het unieke decor waar je kon kennismaken met al die creatieve jongeren en hun verenigingen. CC de Meent en de cultuurdienst van de gemeente boden deze jongeren graag een podium in een uniek decor: het kasteel van Beersel en dit onder de noemer ‘Toon je kunsten’. Dit werd werkelijkheid dank zij Dansgroep Pirouette, Weredi jeugd, Giants dansschool, Jeugdgroep van de Alsembloem, jonge muzikanten van de Koninklijke Fanfare Eendracht Maakt Macht uit Lot, Toneelgroep Hoop op de Toekomst en muziekschool Jenlo.

Doorlopend werd op de binnenkoer gezorgd voor een zomerbar, crea-atelier Kinderdromen over een toekomst voor het kasteel van Beersel en tentoonstelling van het Meiboompje. Ook werd een zoektocht naar de schat van Beersel georganiseerd. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 aug 2015
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Deville | 27 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Deville | 23 mrt 2024
Hugo Deville | 19 mrt 2024
Hugo Devillé | 18 mrt 2024
Hugo Devillé | 18 mrt 2024

archief