BEERSEL Kersthappening komt er aan

C21

BEERSEL Kersthappening komt er aan

Editiepajot_bart_devill___kersthappening
foto Bart Devillé
 

 De Kersthappening in CC De Meente te Alsemberg,  georganiseerd door de Lions tussen Zenne en Zoniën behoort al jaren tot de “betere” kerstmarkten in de regio, ook al omdat het niet bij de klassieke kerstmarkt blijft.

Naast het gebruikelijke aanbod van allerhande kerstversieringen en andere zaken in het teken van kerstmis en doorlopend kleine restauratie, kan men ook genieten van een brede waaier van muzikale evenementen. Vrijdag 11 december om 20u verzorgen Lionnel Sonna & The Gospel Singers een kerstconcert, gevolgd door een optreden van Cabaret Komma. Tickets te bestellen via www.demeent.be (20euro). De bar is open voor de voorstelling, tijdens de pauze en na afloop.

Zaterdag 12 december opent de Kersthappening zijn deuren vanaf 12u30 met de kerstmarkt en optredens van Dansgroep Pirouette (13u en 14u), Dansgroep K-Cre@tion(15u30) en Dance O’Mania(17u30). Sluiting om 19u. Zondag 13/12 opening van de kerstmarkt om 12u30, gevolgd door optredens van Giants Dance Crew’13u30), Kinderballet Ballerino(15u) en Dansstudio E.Cremers(16u30). De trekking van de tombola vindt plaats om 17u30 en de deuren van de Kersthappening sluiten om 18u.

Al bij al wordt er zowel binnen als buiten  voor kerstplezier gezorgd. De toegang tot de kerstmarkt is gratis. De optredens zijn betalend(3 euro). De tickets kunnen besteld worden via www.demeent.be of ter plaatse. De opbrengst van deze optredens wordt verdeeld onder de dansgroepen en de goede doelen van de organiserende vereniging. Nieuw dit jaar is een gigantische Indianentent met kerstsfeer en winterambiance. Hier gaat men o.m. kunnen genieten van winterdrankjes als jenever, champagne, glühwein, …. en typische winterlekkernijen geleverd door restaurant Tartufo.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 nov 2015
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 05 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024
Hugo Deville | 30 mrt 2024
Hugo Deville | 27 mrt 2024

archief