HALLE - BEERSEL - LEEUW / Heel wat diefstallen in de Zennevallei

C21

HALLE - BEERSEL - LEEUW / Heel wat diefstallen in de Zennevallei

3_politielogo_2011_p200
EP

PZ Zennevallei noteerde de afgelopen dagen heel wat diefstallen. Er werd ingebroken in tal van woningen, voertuigen en bestelwagens en er was ook een brnadstichting in Beersel.

Tussen 4/02 om 18u en 5/02 omstreeks 7u werd ingebroken in een voertuig aan de O. De Kerchove d’ Exaerdestraat. De achterdeur werd beschadigd. Uit het voertuig werden een aantal machines en andere werktuigen gestolen.
Ook in de Demeurslaan te Huizingen werden diefstallen gepleegd in een 5-tal bestelwagens. De wagens stonden geparkeerd op een bedrijventerrein. Er werd voor een groot bedrag aan elektrisch gereedschap ontvreemd.
Op 5/02 rond de middag werden diefstallen vastgesteld in 3 geparkeerde voertuigen aan de Graankaai te Halle. Telkens werd het rechterraam vooraan aan de passagierszijde stukgeslagen. Vermoedelijk werden enkel de boorddocumenten gestolen.
Nog op 5/02 omstreeks 13u werd een diefstal vastgesteld uit een bestelwagen. Ook hier werd werkmateriaal gestolen. De wagen stond geparkeerd in de V. Mertensstraat.
Diefstal in woning
Op 5/02 in de vooravond werd een inbraak vastgesteld aan de Brusselbaan te Sint-Pieters-Leeuw. De schuifdeur in de keuken werd geforceerd. De hele woning werd doorzocht. Er werd onder meer een som geld, een spelconsole en ander elektromateriaal gestolen.
 
Nog op 5/2, later op de avond, werd ingebroken in de Meibloemstraat te Sint-Pieters-Leeuw. De bovenverdieping werd doorzocht door onbekende daders. Er werden juwelen gestolen.
Tussen 5/2 in de ochtend en 6/2 op de middag werd ingebroken in een woning aan de G. Deruyverstraat te Sint-Pieters-Leeuw. De daders zijn in de woning binnengedrongen langs een slaapkamerraam. Het hele huis werd doorzocht. Er werd geld gestolen, en elektromateriaal.
Op 6/2 in de late avond wordt een inbraak vastgesteld in de Kondelveldstraat te Beersel. De woning is volledig doorzocht en er is wanorde achtergelaten. De daders hebben achteraan de woning een deurraam geforceerd.
Op 7/2 iets na middernacht werd een inbraak vastgesteld in de Laarheidestraat te Beersel. De daders drongen de woning binnen langs een schuifraam in de woonkamer. De hele woning werd doorzocht, kasten en laden inclusief. De lokale recherche komt ter plaatse voor een sporenonderzoek. Wat er precies gestolen werd, is nog niet bekend.
 Diefstal van voertuig
Op 6/2 omstreeks 19u45 werd de diefstal vastgesteld van een bromfiets. Het voertuig stond geparkeerd op een oprit langs de Steenweg op Ukkel te Beersel. Er is geen vermoede nopens de daders.
Aan de Rodenemweg te Halle werd dan weer een fiets gestolen, die er gestald stond aan een woning, slotvast. De diefstal werd opgemerkt op 6/2 omstreeks 21u.
Tussen 5/02 om 18u30 en 6/02 omstreeks middernacht werd een voertuig gestolen dat geparkeerd stond op de parking Pajot langs de Bergensesteenweg te Sint-Pieters-Leeuw. Van de daders en het voertuig ontbreekt momenteel ieder spoor.
Brandstichting
Op 07/02 omstreeks 17u30 brak brand uit in de gebouwen van ACV aan het Kerkplein te Ruisbroek. De garagepoort rechts van de hoofdingang werd door de brandweer open gesneden. De brandhaard had plaats in de grote hangar rechts van de poort. De persmagistraat van het parket Halle-Vilvoorde laat weten dat de brand opzettelijk werd aangestoken, maar dat er nog geen verdachten geïdentificeerd werden. De lokale recherche van PZ Zennevallei voert het verder onderzoek.
 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 feb 2016
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Deville | 27 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Deville | 23 mrt 2024
Hugo Deville | 19 mrt 2024
Hugo Devillé | 18 mrt 2024
Hugo Devillé | 18 mrt 2024

archief